Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyazıt Öztürk yüce gönüllülük yaptı, Eser Yenenler’in en çok ihtiyacı olan şeyi verdi!

Beyazıt Öztürk yüce gönüllülük yaptı, Eser Yenenler’in en çok ihtiyacı olan şeyi verdi!

tarafından ker_def
Beyazıt Öztürk’ten Eser Yenenler’e büyük destek var!

Televizyon Gazetesi Detay

O Ses Türkiye yarışmasının 10 Kasım Cumartesi günü ekrana gelen 11. bölümünde Acun Ilıcalı, Eser Yenenler’in Çarşamba akşamı 23.15’te tv8 ekranında başlayacak olan “Eser Yenener Show” programından bahsetti.

Yenenler’in ilk konuğunun Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak olacağını belirten Ilıcalı, sözü Beyazıt Öztürk’e getirdi ve 3 Adam döneminde Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’a büyük destek olduğundan bahsetti.

Acun, Beyazıt Öztürk’ü çok takdir ettiğini ve samimiyeti ile farkını da sergilediğini anlattı.

Acun Ilıcalı, “Beyaz’ın kalbinde iyilik var. Bir insanın bulunduğu yeri hak etmesi işte bu” diyerek de ünlü şovmen için stüdyodan alkış istedi.

Beyazıt Öztürk ise, Eser Yenenler’in yeni programı öncesi genç oyuncuyu yüreklendiren ifadeler kullandı. Şu sıralarda yeni talk showunun heyecanını yaşayan Eser Yenenler, en çok ihtiyacı olan moral desteğini Beyazıt Öztürk’ten buldu.  22 yıllık Beyaz Show kariyeri ile Türkiye’nin en büyük şovmeni olan Beyazıt Öztürk’ten Yenenler’i yeni programı öncesinde şu sözlerle yüreklendirdi:

“3 Adam’ı çok fazla destekledim. Çok iyi şeyler yaptılar. Harika yollara giriştiler. İbrahim sinemada, Oğuzhan müzikte ve Eser de talk showda… Eser’in talk show kültürünü devam ettirecek olması, şimdiki olgunluğuna hem yaşı hem de sohbeti ile bence mükemmel bir iş yapacak. Ben buna inanıyorum. tv8 bir şov kanalı. Büyük bir rahatlık içinde, eskiden de çalıştığı kanalda harika bir iş çıkartacak, heyecanla bekliyoruz.”

İŞTE ESER YENENLER SHOW’DAN DETAYLAR

Eser Yenenler’in yeni show programı ” Eser Yenenler Show ” Çarşamba akşamı 23:15’de TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Daha önce İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte tv8 ekranında 3 Adam programını yapan Eser Yenenler, bu sefer tek başına program yapacak. Eser Yenenler yepyeni bir talk show programı “ESER YENENLER SHOW” ile TV8 ekranında izleyici ile buluşuyor.

Birbirinden renkli konu ve konukları ile “ESER YENENLER SHOW” 14 Kasım Çarşamba akşamı TV8’de.