Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen, hakkında konuşulanlara bu kez Julia Roberts aracılığıyla yanıt verdi!

Gülben Ergen, hakkında konuşulanlara bu kez Julia Roberts aracılığıyla yanıt verdi!

tarafından ker_def

Gülben Ergen, son günlerde magazinin gündemine eski eşi Erhan Çelik’e açtığı davayla gelen ve sonrasında Müge Anlı’nın programındaki bir zanlının açıklamasından yola çıkılarak yıllar önce öldürülen abisini vuran kişinin ölümünde sorumluluğu olduğu şeklindeki iddialarla gündeme gelmişti.

Bu iddia üzerine “Roma’yı da ben yaktım!” diyerek sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki koyan Gülben Ergen, yaşanan tüm olaylar ve sonrasında kimi çevrelerin eleştirilerine sosyal medyadan göndermeli yanıtlar vermeye devam ediyor.

Son olarak dünyaca ünlü oyuncu Julia Roberts’ın bir sözünü paylaşan Gülben Ergen, fotoğrafa “Bak dostum, Jolia Roberts ne demiş” notunu düşerek kendisini eleştirenlere ve hakkında konuşulanlara imalı bir göndermede bulundu.

İşte Gülben Ergen’in o paylaşımı:

Bak Dostum @juliaroberts ne demiş✌?

Gülben Ergen, hakkında konuşulanlara bu kez Julia Roberts aracılığıyla yanıt verdi! 7

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen Erdoğan, kısaca Gülben (d. 25 Ağustos 1972, Erenköy, İstanbul) Türk pop müzik şarkıcısı, eski model, sunucu ve dizi oyuncusu.Daha çok şarkıcılık ile ön planda olan Ergen, sanat yönetmeni ve gazeteci Mustafa Erdoğan ile evlenmiş ve sonra boşanmıştır. Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile geniş kitlelerin sevgisini kazanmıştır.