Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin ve Yasak Elma’da sevilmeyen Ebru Şahin, Hercai dizisiyle hayranları kaptı!

İstanbullu Gelin ve Yasak Elma’da sevilmeyen Ebru Şahin, Hercai dizisiyle hayranları kaptı!

tarafından ker_def

Ebru Şahin, şu sıralar oyunculuğunun en güzel zamanlarını yaşıyor!

Geçtiğimiz sezon İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakterinin, Osman’ı nikah masasında terk edip Amerika’ya gitmesiyle diziden ayrılmıştı.

Televizyongazetesi/Detay

İzleyicinin Osman’a pek yakıştırmadığı, biraz şımarık bulduğu, sürekli Süreyya’yı kıskanan halleriyle zengin şımarık kız havasındaki Burcu karakteriyle Ebru Şahin, pek de istenen etkiyi yaratamamıştı.

Yasak Elma dizisine de pilot olarak girdi. Alihan’ı kaçırdı, Zeynep’e olmadık eziyetler yaptı, normal bir insanken bir anda senaryo gereği psikopat bir karaktere büründürüldü ve Yasak Elma’dan da kısa sürede rolü bitince ayrıldı.

Şimdilerde ise atv’nin Hercai dizisindeki Reyyan karakterine hayat veriyor. Önceki iki dizisinde pek sevilmeyen karakterleri oynayan Ebru Şahin, yeni rolü sayesinde hem çok dikkat çekti hem de hayranlarının sayısını giderek katlıyor!

Instagram’da takipçi sayısı 1 milyona ulaşan Ebru Şahin, ne paylaşsa olay oluyor! Şu sıralar Hercai dizisinin çekimleri için bulunduğu Mardin’de, setten fırsat buldukça çevreyi gezen ve fotoğraflarını paylaşan Şahin’e binlerce beğeni ve yorum yağıyor.

Ünlü Oyuncu, son paylaştığı bu fotoğrafla birlikte takipçilerine hem teşekkür etti hem de mesajları okuduğunu belirtti. Paylaşımına bir iki saat içinde 350 bine yakın kişi beğeni yaptı.

İşte Ebru Şahin’in son paylaşımı:

1M ??☺️ Güzel mesajlarınızı okumaya gayret ediyor, sevginizi böyle güzel hissettirmenizin tarifini ise yapamıyorum. Samimi kalplerinize teşekkür ederim ?
________
@adm.merve ?

İstanbullu Gelin ve Yasak Elma'da sevilmeyen Ebru Şahin, Hercai dizisiyle hayranları kaptı! 7