Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner 1 haftalık burç yorumunda hayal kırıklıkları için uyardı!

Dinçer Güner 1 haftalık burç yorumunda hayal kırıklıkları için uyardı!

tarafından ker_def

Astrolog Dinçer Güner, gökyüzünde neler olduğunu youtube kanalındaki yeni videosunda açıkladı. Mars ile Neptün arasında sert bir etkileşim olduğunu söyleyen Dinçer Güner, bunun burçlara yönelik etkilerini anlattı.

Bu aralar hayal kırıklığı, yetersizlik duygusu ya da hayatınızda var olan sorunları çözememe, çözmek istememe, çözüm üretemez durumda olma halleri yaşayabilirsiniz. Dinçer Güner’in, bu dönemde neler yaşayabileceğiniz ile ilgili detaylı bilgileri videoda bulabilirsiniz.

Ayrıca Güner, aşağıdaki konularada da dikkatinizi çekyior:

Mars ile Neptün arasında 1 hafta etkili olacak zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek.

Hayal kırıklığı, yetersizlik duygusu ve hayatınızda yer alan sorunlara karşı çözüm üretemez bir durumda hissedebilirsiniz. Enerjiniz düşüktür, canınız hiçbir şey yapmak istemez. Bir işe başlarınız, bitiremezsiniz, başka işe başlarsınız, yönünüzü tam belirlemek imkansız gelir. Aldatılmak ve dolandırılmak mümkündür. Bir çok detayı öğrenmeye kalkmadan daha önce fikriniz ve bilginiz olmayan bir işi yapmaya kalkışmayınız. Başkalarıyla çatışmaya girseniz bile, kendinizi istediğiniz gibi savunamayabilirsiniz, çünkü zihniniz her zamanki gibi keskin ve işlek olmayacaktır.

Tam sebebi belli olmayan rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı alkol almaktan uzak durun, zehirlenmelere karşı uyanık olun. Bilmediğiniz ilaçları almaya kalkmayın. Su ve sıvılarla ilgili kazalar yer alabilir. Muslukları kapayın, eski borulara gider borularına göz kulak olun. Evinizin güvenliğini göz ardı etmeyin. Şifreleri unutmak, unutkanlıktan kaynaklanan eşya kayıpları, dikkatsizlikten kaynaklanan yolda kaybolmak , dalgınlıkla yanlışlıklar yapmak ihtimali artar.

Bağışıklık sistemini güçlendirici gıdalara yönlenin metabolizmanızı güçlendiren doğal besinlere ağırlık verin, aşırı şeker –tuz tüketiminden uzak durun. Vücutta ve ayaklarda ödemler oluşabilir. Enfeksiyon hastalıklarında artış olabilir. Meditasyon yapmak, dini ritüeller ve yoga çalışmaları gibi sizi hem bedenen hem manen rahatlatacak aktiviteler için oldukça uygun bir süreçtir. Melankolik ve romantik duygularda artış olabileceği için aşk ve evlilik alanında duygusal hassasiyetler artar. Yaratıcı çalışmalar için mükemmel zamanlardır.

Görsel yeteneklerinizi rahatlıkla kullanarak başarı elde edebilirsiniz. Oldukça sezgisel, şairane, içe dönmeye müsait, romantik ve hiçbir şeyi ciddiye almak istemeyeceğiniz bir ruh hali içinde olabilirsiniz Rüyalar, metafizik ve spiritüel konular ön plana çıkabilir. Önsezileriniz ve sezgileriniz çok güçlü olacağı için başkalarının duygularını sezmek, düşüncelerini anlamak daha kolay olabilir. Paranıza dikkat etmelisiniz unutkanlık veya dikkatsizlik yüzünden cüzdanı unutma, parayı düşürme ve kayıplar olabilir, yanılsamalar, kör noktalarımız olabileceği için ciddi ve somut kararları daha sonraya bırakmak akıllıca olacaktır. Bugünlerde alkol tüketiminde dikkatli olun, zehirlenmeler, ya da yan etkileri çok daha fazla ortaya çıkabilir. Doktorunuza başvurmadan kafanıza göre ilaç kullanmayın, ağrı kesici alırken bile profesyonel bir destek almalısınız.

Gıdaları tüketirken son kullanım tarihinin geçmiş olmamasına dikkat edin, zehirlenme vakalarında artışlar meydana gelebilir. Bağışıklık sistemini güçlendirici gıdalara yönelin daha çok, vücudumuzun savunma sistemi çok güçlü olmayabilir bugünlerde. Evde veya iş yerinde lavabo, su giderleri ile ilgili problemler meydana gelebilir. Demir takviyesi ve kanı güçlendiren yiyecekler alınmasında yarar vardır.

Cesaretin kolayca kaybolabileceği zamanlardır, bu yüzden bir şeyler için yarışmak, güç ce gövde gösterisi yapmak içinde pek uygun değildir. Cinsel anlamda ya geçici iktidarsızlık görülebilir bugünlerde ya da fantezi dünyası çok genişleyebilir. Cinsel anlamda enteresan yer ve mekanlar deneyebilirsiniz. Kandırılma, aldatılma ihtimaline karşı her türlü yeni iş ve projelerde çok dikkatli olmalı gelen tekliflerin ardı arkasının olup olmadığı, sağlamlığı kontrol edilmelidir.

Sağlık anlamında, teşhis zorlaşabilir, bugünlerde tek bire doktorun görüşü ve tavsiyesi ile hareket etmemek en doğrusu olacaktır. El altından, gizlilik içinde yürüttüğünüz işlerde başarısızlığa uğrayabilir. Romantik görüşmeler, ilişkiler başlatmak içinde pek uygun bir dönem değildir. Polisle ve tamircilerle ilişkilerinde dikkatli olmalı, bu meslek grupları ile tartışmalara girmekten kaçınılmalıdır. Yüzeceğimiz zamanlar çok fazla açılmamaya dikkat edilmesinde yarar var, kaslarda kramplar meydana gelebilir, boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kalabiliriz.