Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci’nin çocuklarının bu videosunu izlemeyi kaçırmayın!

Ceyda Düvenci’nin çocuklarının bu videosunu izlemeyi kaçırmayın!

tarafından ker_def

Hanım&Efendi isimli oyunlarının gösterimi için Amerika’ya giden Oyuncu çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, bir süredir oğulları Okan Ali ve Düvenci’nin ilk evliliğinden olan Melisa ile tatil yapıyor.

Televizyongazetesi/Detay – Çift, hem oyunları için hem de Melisa’nın kontrolleri için bir kaç gün önce Amerika’ya uçmuştu.

Ceyda Düvenci, Instagram hesabından, kızının doktor kontrollerini de yaptıracağı ve sonrasında da biraz tatil yapacaklarının söylemişti.

Şimdilerde Amerika’da olan Düvenci, kızı ve oğlunun birlikte bir anlarını videoya çekti.

Okan Ali’nin elinde Ipad ile ablasına bir şeyler göstermeye çalıştığı ve Melisa’nın da kardeşine yardımcı olduğu o anlar, gerçekten görülmeye değer kardeş sevgisini de anlatıyor.

Ceyda Düvenci, oğlu ve kızının bu sevimli hallerini videoya alıp aşağıdaki duygusal notu düştü ve instagram sayfasından paylaştı.

İşte Düvenci’nin paylaşımı:

Sabah müziği dinleyen ikili ??? 1 dakika bile sürmedi ?? ?? ablasına sevdiği şarkıyı açtırıp izleyip sonra da geri veriyor ipadi yahu ? ablamız müzik fonda yaşıyor zaten. Gözünü açıp müzik listesini açıyor. Kardeşinin sevdiği şarkıları da ekledi listesine. Allahım ne büyüksün. Kardeş oldular da büyüdüler de iletişim kurup hayat kurmaya başladılar ??? günaydın bizden size ?? hayırlı ramazanlar olsun…

 

Ceyda Düvenci'nin çocuklarının bu videosunu izlemeyi kaçırmayın! 7