Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisiyle ilgili tüyo verdi!

Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisiyle ilgili tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Fox TV ekranında yayınlanan Baraj dizisiyle ekrandaki yerini almıştı.Ancak dizi sadece 2 bölüm sürdü ve sonrasında da pandemi süreci nedeniyle çekimler uzun süre yapılamadı.

Geçtiğimiz hafta Baraj dizi ekibi yeniden sete çıktı ve çekimlere kaldığı yerden devam ediliyor.Biran Damla Yılmaz’ın yanı sıra Feyyaz Duman ve Burak Yörük başrolleri paylaşıyor.

Nehir karakterini çok seven Biran Damla Yılmaz, Posta gazetesinde yer alan röportajında karakteri için detay verirken, Baraj dizisinin gelecek bölümlerinden de bir tüyo vermiş oldu.

Oyuncu, “Nehir’i çok seviyorum. Aslında içinde küçük çılgın bir çocuk var ama kaybolmuş. Yerini kaybetmiş. Bence Nazım ve Tarık ikilisiyle zaman geçirdikçe özüne dönecek ve karakter olarak daha parlamaya başlayacak” dedi.

Nazım ve Tarık karakterlerinin ilerleyen bölümlerde özlerine dönecek şekilde bir değişim yaşayacağı da böylelikle ortaya çıktı.

Bir itirafta da bulunan ünlü oyuncu, projenin kendisine hiç beklemediği bir dönemde geldiğini belirtti ve şöyle konuştu: “Dolayısıyla başta bende bir panik oluştu ister istemez. Fakat her şeyin sonu çok çalışmaktan ve işine sahip çıkmaktan geçiyor. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.”