Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisine bir kez takılan, bir daha bırakamıyor!

Tövbeler Olsun dizisine bir kez takılan, bir daha bırakamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Tövbeler Olsun dizisinin şimdiye kadar 14 bölümü yayınlandı. En son Kadir Çöpdemir’in konuk oyuncu olarak katıldığı dizide, Öpücük Enişte olarak da Hasan Kaçan birkaç bölümdür yer alıyor.

Güven Kıraç ve Erkan Can ile İpek Tuzcuoğlu’nu buluşturan dizinin reytingleri düşük gelmeye devam ediyor. Yine de Pazar akşamları için iyi bir alternatif yapım olan Tövbeler Olsun, yoluna devam ediyor. Eğlenceli hikayeleri ve absürd komedi özellikleri ile dikkat çeken dizinin kemik bir izleyici kitlesi de oluştu.

İzleyiciler hem komik hem de eğlenceli buldukları Tövbeler Olsun dizisinin esprilerini de bir hayli beğeniyor. “Daha önce bu kadar gülerek izlediğim bir dizi hatırlamıyorum” diye yorum bırakan dizinin fanları, gidişattan memnun olduklarını dile getirmekteler.

TRT1’in reyting kaygısı olmaması da dizi için en önemli avantajlardan birisi… Absürd komedi sevenler diziyi fark ettikten sonra, bırakamadıklarını da belirten yorumlar yapmakta.

29 Kasım Pazar akşamı dizinin 15.yeni bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde Hasan Kaçan yine ‘öpücük enişte’ karakteri ile hikayede öne çıkan isim olacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.