Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin Selin’i Bige Önal, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in aralarındaki kimyaya dikkat çekti!

Sen Çal Kapımı dizisinin Selin’i Bige Önal, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in aralarındaki kimyaya dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, bir süre önce bir vedaya sahne olmuştu. Kerem Bürsin’in oynadığı Serkan’ın eski sevgilisi Selin karakteri diziden ayrılmıştı. Böylelikle Bige Önal da diziye veda etmişti. Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde yer aldıkları diziden ayrılışının ardından Bige Önal, ilk kez magazincilerle karşılaştı ve kısa bir röportaj verdi.

Bige Önal, bilindiği gibi bir süredir Çukur dizisinde Yamaç karakterini oynayan Aras Bulut İynemli ile birlikte. Sorulan bir soru üzerine Önal, İynemli’nin çok geç eve geldiğini, çok çalıştığını ve pek görüşemediklerini söyledi. Özellikle aynı anda çalıştıklarında ise hiç görüşemediklerini belirtti.

tv100 kameralarına konuşan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan arasına girecek diye ikilinin hayranları tarafından pek istenmiyordu ama Selin karakterinin gidişiyle birlikte gelen Balca’dan sonra aranır oldu adeta!

Sen Çal Kapımı dizisinin Selin'i Bige Önal, Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in aralarındaki kimyaya dikkat çekti! 7

Önal’ın dizide birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ve Hande Erçel ile de çalıştıkları sürede samimi bir arkadaşlık geliştirdikleri sosyal medya paylaşımlarıyla da görülmekteydi.

Bige Önal, magazincilerin Erçel ve Bürsin’in bir ilişki yaşadığı şeklindeki söylemlerine “Öyle mi ilişkileri mi varmış? Benim haberim yok” diyerek durumu da ortaya koymuş oldu.

Bir muhabirin “Siz yakıştırıyor musunuz? İlişki olarak değil de rol arkadaşı olarak” sözlerine ise Bige Önal, “Tabii ki yani çok yakıştırıyorum ve dizinin de tutmasının sebeplerinden biri, onların arasında bir kimya olduğunu düşünüyorum. İkisini de çok seviyorum zaten” yorumunu yaptı.

Önal, iki başrol arasındaki uyumun dizinin başarısına büyük katkı sağladığını ifade ederken, Erçel ve Bürsin’in de magazin tarafından sürekli birbirlerine yakıştırılmalarında doğruluk payı olmadığını belirtiyor.

Aynı zamanda da başrollerin ekran uyumu ve kimyalarının tutmasının da başarıya katkısına vurgu yapıyor.

Bige Önal’ın röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…