Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalya’dan sürpriz pozuyla yeni dizi startını verdi!

Can Yaman, İtalya’dan sürpriz pozuyla yeni dizi startını verdi!

tarafından zk zk

#CanYaman makarna reklamı için gittiği İtalya’da yeni dizisi #Sandokan’ın yapımcısı #LucaBernabei ile bir araya geldi.

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Fox TV’de Özge Gürel ile başrolünde oynadığı Bay Yanlış dizisiyle gelmişti Can Yaman. Dizi yaz döneminde reytingleriyle ekranda kalmayı başardı ama sezonda rakip diziler karşısında fazla dayanamadı ve erken final yaptı. Can Yaman ise dizisi biter bitmez İtalya’da soluğu alarak şaşırttı.

Erkenci Kuş dizisinin yayınlandığı İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, bir dizi röportaj için ülkeye gitmişti. Ancak Türk asıllı ünlü Yönetmen Ferzan Özpetek ile sürpriz bir buluşma gerçekleştirmişti.

Daha sonra ikilinin yeni çekilecek bir makarna reklamı için bir araya geldikleri öğrenildi. Can Yaman, İtalya’da yayınlanacak olan makarna reklamı için Yönetmen Ferzan Özpetek ile çalışacak. 5 Ocak’ta çekimler için oyuncu ülkeye gitti.

Bu arada daha sonra Can Yaman’ın İtalyan televizyonları için çekilecek olan bir dizide de rol alacağı ortaya çıkmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncunun Sandokan isimli dizide Sandokan karakterine hayat vereceği öğrenilmişti.

Başrolde yer alacağı dizi için, Luxvide isimli İtalyan yapım şirketinin sahibi Luca Bernabei ile görüşen Can Yaman’ın teklifi kabul ettiği de bir süre önce ortaya çıktı.

2021 yılının Ekim ayında Sandokan çekimlerine başlanacak dizi merakla beklenirken, Can Yaman, makarna reklamını çekmek için gittiği İtalya’da yeniden dizinin yapımcısı ile bir araya geldi.

Yaman’ın, Luca Bernabei ile çektikleri fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz. Can Yaman’ın Türkiye’de değil ama bu kez İtalya’daki hayranları büyük bir merak içinde diziyi bekliyorlar. Can Yaman, bu pozuyla bir kez daha diziyi bekleyenlere güzel haberi verdi…

Can Yaman, İtalya'dan sürpriz pozuyla yeni dizi startını verdi! 7