Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’nin bir dizisi var ki, geriden geldi ama her bölüm ağır ağır yükseliyor!

TRT1’nin bir dizisi var ki, geriden geldi ama her bölüm ağır ağır yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Tövbeler Olsun dizisi her hafta daha da güzelleşiyor! TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Tövbeler Olsun dizisinin, son haftalarda reytinglerde daha iyi sonuçlar elde etmeye başlaması dikkatlerden kaçmıyor. Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrolünde yer aldığı diziye katılan isimler de hikayenin daha da güzelleşmesini sağladı.

Hasan Kaçan’ın ardından dizide yer almaya başlayan Gaye Turgut Evin, dikkat çekerken, şimdi de yeni bir isim daha geliyor. 17 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan dizinin 22. bölümünden itibaren modacı Aleyna karakterinde usta oyuncu Çiğdem Tunç da dizinin hikayesinde kendisine bir yer bulacak.

Çiğdem Tunç yaptığı açıklamada, “Kadroya bakınca da adeta şampiyonlar ligine dahil olmuş hissettim. Erkan Can, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu Çiçek Dilligil, her şeyin ötesinde tüm bilgi birikimi ve sevecenliğini bu yapıma katan Hasan Kaçan’ın yani sıra kamera önünde ve gerisinde emek veren her bir birey… Dört dörtlük ve adını söylediğimde çevremdeki tüm seyircilerinin, çok keyifli bir o kadar da kaliteli dedikleri bir yapımda yer almak benim için başımdan aşağı yıldızların yağması demek… Bana takdir edilen modacı “Aleyna Yeşilpınar” karakterine en güzel şekilde can verebilmek için, bendeki enerjiyi, çılgınlığı ve komikliği, var gücümle dışarı yansıtmaya çalışıyorum” diye konuştu.

İlk set gününde kendisini kucaklayan ekibe de teşekkür eden Çiğdem Tunç, diziye yeni bir heyecan katacak.

Tövbeler Olsun dizisinin hayranları da bir tutuldu mu, bırakamayanlardan…Kemik izleyici kitlesini oluşturan ve her hafta yeni izleyicileri de bu kitleye katmaya devam eden dizi, absürt komedi yapımı olması nedeniyle şu anda yayınlanan yapımlar arasında bu türdeki tek dizi konumunda.

Her bölümü büyük heyecanla takip ettiklerini belirten dizinin hayranları, sosyal medyada esprileri çok beğendiklerine yönelik yorumlar da bırakıyor.