Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Kıbrıs Ada Kışı’ndan ilk müjdeyi verdi! Hayranları merakta!

Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Kıbrıs Ada Kışı’ndan ilk müjdeyi verdi! Hayranları merakta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Ekranlara son olarak Kanal D’nin Yeni Hayat dizisi ile gelmişti Serkan Çayoğlu. Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın ile başrolünü oynadığı dizi, ne yazık ki beklenen reytingi alamayınca 9. bölümde final yapmıştı. Çayoğlu’nun hayranları sosyal medyada bu duruma isyan etti ama güzel haber kısa bir süre önce geldi!

Oyuncu, çok fazla ara vermeden aynı sezonda bir başka yeni bir dizi ile gelmeye hazırlanıyor. Pelin Karahan ve Ahmet Kural ile başrolünü paylaştığı Kıbrıs Ada Kışı isimli dizide rol alıyor.

Dizi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekilecek. Oyuncular ve ekip, bir süre önce adaya gittiler ama Covid 19 nedeniyle önce karantinaya alındılar. 10 günlük karantinanın ve hazırlıkların yapılmasının ardından sonunda diziye start verildi!

Serkan Çayoğlu, ilk müjdeyi instagram hesabından yaptığı paylaşım ile verdi. Çayoğlu’nun hayranlarını sevindirecek müjdeli başlama haberi geldi! Kıbrıs Ada Kışı için sette çekimler başladı ve ‘motor’ denildi!

Çayoğlu, aşağıdaki paylaşımıyla yeni dizisinden ilk müjdesiyle heyecanı da arttırdı. Oyuncu, dizinin 1. bölüm senaryosunun fotoğrafıyla birlikte aşağıdaki paylaşımı yaptı…

TRT1 için çekilecek olan Kıbrıs Adası Kışı dizisinin yapımcılığını TMC Film üstlenmekte. Kıbrıs Ada Kışı dizisi bir dönem dizisi olacak. Yönetmenliğini Başar Başaran’ın yaptığı dizinin senaryosunu da Emre Özdür kaleme alıyor. Pelin Karahan dizide Ahmet Kural’ın eşini oynayacak.