Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisindeki gizemli adam kim? Diziye yeni katılan isim belli oldu!

Ramo dizisindeki gizemli adam kim? Diziye yeni katılan isim belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de bu akşam 29. bölümü yayınlanacak olan Ramo dizisinde gizemli bir adam ortaya çıkıyor! Cihangir’in ölümünün ardından heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı dizide, Ramo’nun çilesi bitmeyecek! Yeni gelen kişinin kim olduğunu bu akşam izleyeceğiz ama dengeleri sarsacak bu isimle birlikte Ramo için yeni bir serüvenin başlayacağı da anlaşılıyor!

BKM imzalı Ramo dizisinde tempo hiç düşmezken, gidenlerin yerine hikayeyi sürükleyecek yeni isimler geliyor. Bu akşam bir yenisi daha eklenecek bu kişilere. Fragmanda görülen arabadan inen şapkalı adamı oynayacak kişi de belli oldu!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu kişinin Nişan Şirinyan olduğu öğrenildi. 63 yaşındaki oyuncu, Kurtlar Vadisi dizisinde Samuel Vanunu karakterini oynamıştı.

Ayrıca Evli ve Öfkeli dizisinde Osman, Her Sevda Bir Veda’da Ferhat ve Arka Sokaklar dizisinde de Nasuh Doğanay rolüyle kamera karşısına geçti. Nişan Şirinyan’ın Ramo’da kimi oynayacağını da bu akşamki bölümde göreceğiz.

Tiyatrocu olan Nişan Şirinyan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu. Şirinyan, deneyimli bir tiyatro oyuncusu ve yönetmenidir. 1999 yılından itibaren dizi filmler ve sinema filmlerinde rol almakta, yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Ramo 29. bölüm özeti:
Cihangir’in ölümü İstanbul’daki bütün dengeleri alt üst etmiştir. Mazhar, Ramo’ya yardım ettiği için patronlarının karşısında büyük bir bedel ödemek zorunda kalırken Vadim de Ramo’yu ortadan kaldıracak bir planı devreye koymuştur. Nehir’in eline ise Sibel’i yok edecek bir belge geçer.

Bu işte Boran da Nehir’e yardım ediyordur. Diğer yandan Ramo ve Sibel düğünlerini Adana’da yapmaya karar verirler. Aile İstanbul’dan ayrılmadan önce Ramo’nun yapması gereken son bir şey kalmıştır. Serdengeçtilerle harekete geçen Ramo’yu büyük bir sürpriz bekliyordur.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!