Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova büyük ters köşe yaptı! Ümit değil, dert olmaya gelmiş!

Bir Zamanlar Çukurova büyük ters köşe yaptı! Ümit değil, dert olmaya gelmiş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’yı izleyenler, büyük bir şaşkınlığa uğradı! Dün akşam 80. bölümü yayınlanan dizide ortaya çıkan bazı gerçekler, dizinin hikayesinde bambaşka olaylar yaşanacağını gösterirken, yeni katılan Hande Soral’ın da pek masum olmayan bir karakteri oynayarak ters köşe yaptığını ortaya koydu!

Diziden bir süre önce Uğur Güneş’in oynadığı Yılmaz ve Vahide Perçin’in hayat verdiği Hünkar karakterlerinin gidişiyle birlikte adeta bir dönüşüm yaşanıyor! Züleyha’nın Hanımağa olarak konağa yerleşmesi ile birlikte Çukurova’da gizli bir hesaplaşmanın başlayacağının da işaretleri verildi!

Diziye yeni sezonda katılan Furkan Palalı’nın oynadığı Fikret’in neyin peşinde olduğu anlaşılamamıştı! Dün akşam ekrana gelen bölümde Fikret’in Yamanlar’dan intikam almak için geldiği anlaşıldı. Annesini kaybeden Fikret’in onun son nefesini vermeden önce Adnan Yaman’ın yaptıklarının hesabını ailesinden soracağı sözleri dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova büyük ters köşe yaptı! Ümit değil, dert olmaya gelmiş! 7

Bu arada Hande Soral’ın oynadığı Ümit ile Fikret’in de sevgili oldukları anlaşıldı. Aşağıda yer alan sahnede Adana’da bir araya gelen Ümit ve Fikret’in aslında bir plan dahilinde oraya geldikleri de öğrenildi!

Fikret, “Seni tanımıyor gibi davranmak çok zordu” derken, Ümit de aynı sözleri tekrarladı. Bu sözlerden sonra öpüşen çiftin birlikte hareket edecekleri ve intikam için işbirliği yaptıkları da öğrenildi.

İzleyici bu gelişme karşısında büyük şok yaşarken, diziye heyecan katan Fikret ve Ümit ikilisi, Bir Zamanlar Çukurova izleyicisine büyük bir ters köşe yapmış oldu! Ümit’in Çukurova’yı karıştırmaya geldiği de anlaşıldı!