Ana sayfa Dizi Haberleri Tam da Seni Çok Bekledim dizisi güneş gibi açmışken, Özcan Deniz hakkındaki bu iddia hiç olmadı!

Tam da Seni Çok Bekledim dizisi güneş gibi açmışken, Özcan Deniz hakkındaki bu iddia hiç olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yakında başlayacak olan Sen Çok Bekledim isimli dizinin tanıtımları büyük ilgi gördü. Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu ikilisini buluşturan dizinin Doha’da yapılan çekimleri de uzun süre konuşulmuştu.

İki ünlü ismin hayranları merakla yeni aşk dizisini bekliyor. Fragmanlardan yansıyan görüntülere bakılır ise, izleyicileri ekran başına toplayacak iyi bir hikaye geliyor. İrem Helvacıoğlu’nun farklı imajı ve güzelliğinin de dikkat çektiği yeni dizide Özcan Deniz hayranları ise uzun süredir bekledikleri bir aşk yapımına kavuşmuş olacak. Ancak bu dizi öncesinde Deniz hakkında ortaya çıkan iddialar bir hayli rahatsız edici…

Hürriyet gazetesindeki habere göre, Özcan Deniz’in büyük aşk yaşadığı ve çocuğunun da annesi olan ve boşanmanın ardından da yine bir arada göründüğü Feyza Aktan’ın şikayetleri dikkat çekti. Fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulunan Aktan, 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Ortaya çıkan Feyza Aktan’ın dilekçesindeki ifadeler de Özcan Deniz’in imajını sarsacak bilgilerle dolu… Aktan’ın iddiası dilekçeye şu sözlerle yansımış durumda: “Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm.”

İkiliarasında yaşanan bir olaydan sonra Özcan Deniz’in Aktan’ı eve kilitlediği, aynı zamanda boğazını sıktığı ve tokat attığı iddiaları da bulunuyor.

Özcan Deniz ise tüm bu iddiaları reddediyor. Deniz’in ağabeyi de dilekçedeki iddialarda yer almakta. Ercan Deniz, karara itiraz etti. İtirazda şu ifadeler yer aldı: “Özcan Deniz’in Feyza Aktan’a yönelik hiçbir şiddet, hakaret ve tehdit eylemi olmamıştır. Şiddete dair bir delil de sunmamıştır.”