Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisi, Türk dizi yapımcılarına büyük ders veriyor!

Kefaret dizisi, Türk dizi yapımcılarına büyük ders veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kefaret dizisi çok güçlü bir şekilde ilerliyor. Hikayenin gidişatı ve hızı o kadar yerinde ki, dizinin hayranları hiç sıkılmadan yaşananları büyük bir keyifle izliyor.

Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinin 12. bölümünde de yine büyük bir şok vardı. Zeynep, DNA sonuçlarını aldı ve Cansu’nun kendi kızı olduğunu da öğrendi… Yeşilçay’ın büyük bir duygusal yoğunlukla canlandırdığı o anlarda ekrandaki izleyiciler de büyük şaşkınlık yaşadı…

Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret dizisinde hikayenin akış hızı dizi hayranlarının şaşkınlığa uğratıyor. Zira bugüne kadar birçok kişi bir Türk dizisinde olayların bu kadar sistematik bir şekilde, izleyicileri sıkmadan, sakız gibi sündürülmeden anlatıldığı çok az dizi hatırlıyordur.

Bir Türk dizisinde hikaye akışı noktasında belki de bu kadar tempoyu düşürmeden ve izleyiciyi de sinir etmeyen yapılan en iyi kurgulardan birisini izliyoruz. Adeta ders gibi bir hava veren Kefaret dizisinin hikayesi kadar oyunculuk performansları da son derece yerinde.

Zeynep karakterinin çok güçlü bir kadın olarak izleyiciler tarafından hayranlıkla takip edildiğini, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un da başrolün hakkını fazlasıyla verdiklerini belirtelim. Ayrıca Özge Özacar da dizinin parlayan yıldızlarından birisi oldu.

Zeynep’in Cansu konusundaki gerçeği DNA sonuçları ile öğrenmesinin ardından, kızının kaçırılması sonrasında Sinan’a ağır sözleri de dikkatlerden kaçmadı. Kefaret dizisinin 12. bölümünün final sahnesi adeta soluksuz izlendi. İşte o görüntüler: