Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’ndan ayrılması Neslihan Atagül’e ne kadar da yaradı!

Sefirin Kızı’ndan ayrılması Neslihan Atagül’e ne kadar da yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde son dönemde büyük değişimler yaşandı. Geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı yaşayan Neslihan Atagül, vücudunun kendisine izin vermemesi nedeniyle Sefirin Kızı dizisinde yer alamayacağını belirterek, affını istemişti.

Doktorlarının dinlenmesini tavsiye ettikleri ve yoğun bir programı kaldırabilecek bedensel gücünün de bulunmadığını açıklamasında belirten Neslihan Atagül, önceki gün de bir röportajında 2 adım atsa yorulduğunu belirtmişti.

Hayranlarına iyi olduğunu belirten bir video ile haber de yollayan oyuncu, Sefrin Kızı dizisinde bulunduğu son dönemde hem bir hayli kilo vermiş hem de moralsizdi… Ancak diziden ayrılmak ve dinlenmek oyuncuya çok iyi geldi. Bunu da sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan anlayabilirsiniz.

Sefirin Kızı'ndan ayrılması Neslihan Atagül'e ne kadar da yaradı! 9

Eşi Kadir Doğulu’nun sinema filmi projesi için Antalya’da onu yalnız bırakmayan Neslihan Atagül, instagram hesabından da hoş fotoğraflar yayınlandı.

“Kahramanım” diyerek eşine sarıldığı anların fotoğraflarını yayınlayan oyuncunun yüzüne renk geldiği de görüldü. Dinlenmenin oyuncuya ne kadar yaradığı fotoğraflardaki görüntüsüne de yansımıştı.

Sefirin Kızı'ndan ayrılması Neslihan Atagül'e ne kadar da yaradı! 10

Neslihan Atagül takipçileri bu paylaşımları çok beğendi ve 1,5 milyondan fazla da beğeni yapıldı.

Takipçiler, “Hep mutlu olun, hep birlikte olun ve sonsuz bir aşk olsun” diyerek de romantik yorumlar bıraktı.

Sefirin Kızı'ndan ayrılması Neslihan Atagül'e ne kadar da yaradı! 11

İkilinin aşk dolu bakışları da hayranlarının dikkatinden kaçmadı…