Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisine Allah Arka Sokaklar ömrü versin!

Masumiyet dizisine Allah Arka Sokaklar ömrü versin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV’nin Masumiyet dizisi neden çok beğenildi?
Fox TV ekranında ilk bölümü dün akşam yayınlanan Masumiyet dizisi, reytingler noktasında iyi sayılabilecek oranlar alarak başladı. AB ve ABC1 kategorilerinde daha fazla kişinin dikkatini çeken dizinin 5’li oranlara yaklaşması iyiye işaret oldu…

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümüyle ilgili sosyal medyaya düşen yorumlar da ilginin yüksek olacağını işaret ediyor… Dizi hayranları güncel hayat ile paralel şekilde güçlü bir hikaye sunan Masumiyet dizisine olumlu bakıyor…

Günümüzün insan ilişkileri, kadın-erkek ilişkileri konusunda önemli dersler sunan bir yapım olması Masumiyet’in hemen dikkat çekmesini sağladı. Anlatım tarzının da izleyiciyi diziye çekmekte olduğu, güçlü oyuncu kadrosunun da bu durumu desteklediğini sosyal medya yorumlarında görebilirsiniz.

“İzlerken tüylerim diken diken oldu. Harika bir dizi, yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu. Ölümle pençeleşen Ela’nın yaşaması ve İlker’den de intikamını almasını arzu ettiklerini belirten Masumiyet hayranları, şimdiden hikaye tutuklu kaldı.

Bir başka dizi hayranı ise “Allah’ım bu nasıl bir dizi, izlerken gözümü kırpmadan izledim. Allah’ım sen Arka Sokaklar ömrü ver bu diziye” diye yorum bıraktı.

Diziden çok etkilendiğini belirten birçok izleyici mesajı bulunuyor. Hikayenin güzel olması, güncel hayata dokunması izleyicilerin ilgisinin daha da artmasını sağlıyor. Peki Masumiyet dizisinin 3 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 2. bölümünde neler olacak. Ela’nın gözlerini açması dikkat çekerken, İlker de hapse giriyor.