Ana sayfa Sosyal Medya Oh oh ne güzel! Gönül Dağı’ndan beklenen karar çıktı, izleyici göbek atacak!

Oh oh ne güzel! Gönül Dağı’ndan beklenen karar çıktı, izleyici göbek atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her Cumartesi akşamı renkli hikayesi, güçlü oyunculuk performansları ve izleyenleri duygudan duyguya sürükleyen sahneleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Cumartesi dizi rekabetinde atv’nin Kardeşlerim dizisinin de öne çıkmaya başlamasına rağmen, TRT1 yapımı bundan hiç etkilenmedi.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin yan karakterlerinde de etkileyici isimler bulunuyor. Hem genç oyuncular hem de tecrübeli isimlerden kurulu kadro, çok iyi seçilmiş olmasının da meyvelerini reytingler ile topluyor. Karakterlerin hikayedeki samimiyeti ve doğallığı da izleyicileri ekran başına topluyor… Son dönemde dizi hayranlarının en çok arzu ettiği şey de gerçekleşecek.

Gönül Dağı’nda Elif ile Serdar ikilisine ne olacağı merakları süslüyor. İzleyiciler paylaştıkları binlerce mesaj ile senaristleri etkilemeye çalışmıştı. Bunun yansımaları da yavaş yavaş ekrana gelecek… Dizinin bu akşam 21. bölümü var. Ama öncesinde Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş’in sözlerine kulak verin.

Elif ile Serdar ilişkisinin geleceğine yönelik senaryoda alınan kararın izleri de aslında bu sözlerde gizli. Yaşar ile ayrılan Elif, artık özgür… Serdar ise onu her sıkıntılı olduğu durumda koruma iç güdüsü ile yaklaşıyor…

Zümre Meğreli ve Utku Ateş ikilisi de birbirlerine çok iyi uyum sağladı. Senaryoda bundan sonra Elif ile Serdar ilişkisinin daha da yoğunlaştığı, bu karakterlerin sahnelerinin uzadığı anlara şahit olacaksınız.

Kasabanın iyi kalpli, duygusal hemşiresi Elif’le hastanede karşılaşan ve ondan hoşlanan Serdar’ın, hayatında ilk defa kendisine benzeyen, ortak noktaları bulunan biriyle tanıştığını ifade eden Utku Ateş, şunları söylüyor :

“Serdar, Dilek’e aşık olduğunu sanıyordu fakat o aslında aşk değil daha çok çaresiz bir takıntıydı. Aralarında ortak bir paylaşım ya da ortak acıları yoktu… Tek taraflı gelişen bir durum söz konusuydu. Elif ile arasındaki bağın ise, tamamen hayatın ikisine sunduğu bir lütuf ve bu tesadüf olduğunu düşünüyor. Serdar ve Elif uzun vadeli güzel bir ilişkiye başlayabilir mi bunu hep birlikte ileriki bölümlerde göreceğiz.”