Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller suya düştü! Masumlar Apartmanı’na bir terapist geliyor ama Kırmızı Oda’daki Doktor Hanım değil!

Hayaller suya düştü! Masumlar Apartmanı’na bir terapist geliyor ama Kırmızı Oda’daki Doktor Hanım değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, izleyenleri yine çok etkileyecek bir bölümle 23 Mart Salı akşamı ekranda olacak. Dizinin yeni bölüm tanıtımı, herkesi şaşkına çeviren sahnelerle büyük dikkat çekti. İnci’nin şaşkın bakışları altında Gülben ve Safiye’nin hallerinin yanı sıra Han’ın gülme krizine girdiği anlar da ‘kabus’ gibi bir bölümün geldiğini gösteriyor!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizinin 27. bölümünde Han’ın bir terapiste gittiği de görülmekte. İnci’nin tavsiyesini dinleyen Han ile terapist arasında geçen konuşma sırasında Han’ın kahkaha krizine girdiği sahne e dikkat çekti.

Gülben’in, Esat ve Esra’yı birlikte gördükten sonra merdivenlerde yaşadığı kriz sonrası derin bir bunalıma girdiği gözlenirken, Safiye ile İnci’ye ilginç tavırları da şaşkınlık yarattı.

Bir tek Neriman ve Ege cephesinde sevindiren gelişmeler yaşanırken, evde adeta yokuş aşağı giden bir kamyon gibi olayların iyice çığırından çıktığı görülüyor.

Hayaller suya düştü! Masumlar Apartmanı'na bir terapist geliyor ama Kırmızı Oda'daki Doktor Hanım değil! 8

Bu arada Masumlar Apartmanı dizisine bir terapistin geleceği biliniyordu ve bu ismin Kırmızı Oda dizisindeki Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım olması bekleniyordu.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan iki dizinin ‘kardeş dizi’ olarak anılmasıyla birlikte, diziler arası karakter geçişi olması bekleniyordu.

Hayaller suya düştü! Masumlar Apartmanı'na bir terapist geliyor ama Kırmızı Oda'daki Doktor Hanım değil! 9

Ancak 27. bölüm fragmanında Han’ın karşısında oturan kişinin bir başka terapist olduğu da gözlerden kaçmadı.

Diziye terapist rolü ile Seda Akman’ın katıldığı yeni bölüm tanıtımında ortaya çıktı.

İşte herkesi şaşkına çeviren 27. bölüm fragmanı: