Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’dan ayrılan Pınar Deniz, müthiş bir projede!

Kırmızı Oda’dan ayrılan Pınar Deniz, müthiş bir projede!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisine bir kaç haftadır konuk olan Pınar Deniz, Cuma akşamı yayınlanan bölümde diziye veda etmişti. Nazlı karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile dizinin unutulmayacak karakterlerinden birini oynadı. Pınar Deniz’in diziden ayrılmasıyla birlikte yeni bir projesi ortaya çıktı.

Deniz, geçtiğimiz yıl Aşk 101 isimli Netflix dizisiyle gündeme gelmişti. Oyuncu, en büyük çıkışını ise Vatanım Sensin dizisi ile yapmıştı.

Güçlü oyunculuğu ile rol aldığı her projede dikkatleri çeken bir isim olan Pınar Deniz, Kırmızı Oda’da da büyük beğeni topladı. Kırmızı elbisesi ile dans ettiği sahne ise, diziye ayrı bir renk kattı.

Pınar Deniz, Kırmızı Oda’nın 29. bölümünde diziye veda eden isimler arasında yer aldı. Deniz’in yeni bir projesi daha olduğu öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Deniz, Aşkın Kıyameti isimli bir sinema filminde rol alacak. Filmin yönetmenliğini, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kara Sevda gibi dizilere de imza atan Hilal Saral yapacak.

BKM imzalı filmin senaristi ise Yılmaz Erdoğan. Pınar Deniz’in filmde Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı ile birlikte kamera karşısına geçeceği ifade ediliyor. Bu arada Pınar Deniz ve Boran Kuzum’un, Vatanım Sensin dizisinde birlikte oynadıklarını da not düşelim…

P