Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinin setinden çok şaşırtan iddialar! Finali bu kriz mi getirdi?

Arıza dizisinin setinden çok şaşırtan iddialar! Finali bu kriz mi getirdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Pazar akşamları yayınlanan Arıza dizisinin final yapacağı haberi herkesi şaşırtmıştı! Aynı akşam ekrana gelmeye başlayan Teşkilat dizisi, reytinglerde ilk sıraya yerleşerek pek çok dizinin de reytinglerini sarstı ama Arıza’nın ani final kararı kafaları karıştırdı!

Dün akşam 27. bölümü ekrana gelen ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın rol aldıkları dizi ile ilgili final kararı verildi. Arıza’nın 30. bölümde final yapacağının öğrenilmesinden sonra ortaya çıkan bazı kulis bilgileri, sette yaşanan krizin finale etki ettiğine yorulmakta!

Ekrandaki reyting mücadelesinde Pazar akşamları taşlar Teşkilat dizisinin gelmesiyle yerinden oynadığı ama Hercai ve Menajerimi Ara’nın düşen reytinglerine karşılık, Arıza’nın direnmesi dikkat çekiyordu.

Hikaye ve aksiyona katılacak yeni eklemeler ile devam etmesi muhtemel dizinin bitirilme kararı üzerine gözler kanala çevrilmişti. Ancak setten gelen bazı haberler, final kararından sonra ortaya çıkınca, akıllara da ‘Bu kriz finali mi getirdi?” sorusunu getirdi!

Arıza dizisinin setinden çok şaşırtan iddialar! Finali bu kriz mi getirdi? 8

Sette yaşanan ilginç iddialara Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında değindi. Buna göre dizinin iki başrol oyuncusunun, ikinci yönetmeni istememesi nedeniyle bir gerginlik yaşandığı konuşuluyor.

O3 Medya imzalı dizinin son iki bölümünü çeken ekipteki bir krizin iyice büyüdüğü iddia ediliyor. Kulis bilgilerine göre başrol oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan ile Ayça Ayşin Turan, Arıza’nın 2. yönetmeni Savaş İlhan’ın rejisini beğenmeyerek dert yanıyor ve yapımcıdan da yönetmenin değiştirilmesini istiyordu.

İddiaya göre Yeşim Salkım ve yönetmeni seven diğer oyuncuların tepkisiyle karşılandı bu durum. Kriz bir süre ertelendi ve yeni baba olan Savaş İlhan’ın yapılan toplantılardan sonra projeden ayrılması gündeme geldi. Bu duruma da Ahmet Mümtaz Taylan ve Ayça Ayşin Turan’ın ısrarlı tutumlarının neden olduğu ileri sürülüyor.

Arıza dizisinin setinden çok şaşırtan iddialar! Finali bu kriz mi getirdi? 9

Yaşanan bu kriz bununla da bitmiyor! Savaş İlhan’ın ayrılmasından sonra Olgun Toker’in bu durumu sinirlenerek öfkesini Ayça Ayşin Turan’ın sete getirdiği makyöze bağırdığı, makyözün de karakola giderek ‘mobing uygulanıyor’ şikayetinde bulunduğu iddia edildi.

Daha sonra makyözün sakinleştirilerek şikayetinden vazgeçilmesi ve Olgun Toker’in de özür dilemesi ile kriz büyümüyor. Ancak sette yaşanan bu kriz, anlaşılan gergin bir çalışma ortamını da doğurmuş görünen o ki.

Teşkilat’ın gelmesiyle reytingi düşen ve zarar eden Arıza için final kararı verilmesi de kaçınılmaz olmuş!