Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz setinden gelen foto kahkaha krizine sokar! İlahi Alperen Duymaz ve Erdem Şanlı!

Son Yaz setinden gelen foto kahkaha krizine sokar! İlahi Alperen Duymaz ve Erdem Şanlı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisinin kamera arkasında genç oyuncular arasında güçlü bir bağ var. İstanbul’dan uzakta Çeşme’dae süren çekimler boyunca sağlam dostlukların da kurulmasına vesile oluyor dizi. Vakitlerinin çoğunu birlikte geçiren oyuncular arasındaki ilişkiler de aynı oranda daha yakın oluyor.

Dizide birbirlerinden hiç haz etmeyen, her fırsatta kavga eden iki isim Kaan ve Akgün’e hayat veren Alperen Duymaz ve Erdem Şanlı arasında da böyle bir ilişki kurulmuş.

Her ne kadar kamera önünde sürekli kavga edip yükselseler de kamera arkasında eğlenceli zamanlar geçirdiklerini yaptıkları bir paylaşımla da gösterdi iki oyuncu.

Dizinin başrollerinden Hafsanur Sancaktutan’ın hayat verdiği Yağmur’un uzatmalı sevgilisi Kaan ve Akgün arasındaki gerginlik, sette neşeli anlara dönüyor.

İki başarılı ve genç oyuncunun aşağıdaki fotoğraflarına yaptıkları yorum, görenleri çok güldürüyor. Ellerindeki pasta ve ciddi yüz ifadeleri ile poz veren ikilinin hali bir yana, fotoğraftaki sözler, okuyanları gülmekten koparıyor!

Erdem Şanlı’nın instagram sayfasından yaptığı bu komik paylaşımı daha sonra Alperen Duymaz da repost etmiş. Fotoğrafa “Tanışmamızın 5. ayını kutluyoruz. İkimiz de gerginiz” notu ile birlikte kahkaha efektli noktalama işaretleri de eklenmiş…

İşte o fotoğraf…

Son Yaz setinden gelen foto kahkaha krizine sokar! İlahi Alperen Duymaz ve Erdem Şanlı! 4