Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV sonunda Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali için yer buldu!

Fox TV sonunda Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali için yer buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin akıbeti son dönemde çok tartışılıyordu. Fox TV, diziyi bitirmeye niyetli değildi. Ancak gelen kötü reytingler sonrasında, bir de Savaşçı dizisinin geride bekletiliyor olmasına yönelik tepkilerin de artması ile birlikte kanaldan son dakika kararı çıktı.

Fox TV, Savaşçı dizisinin 5. sezonunu 10 Nisan Cumartesi günü başlatıyor. 100. bölüm ekrana gelecek ve Savaşçı hayranları heyecanla bekledikleri dizilerine kavuşacak. Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Ediz Hun, Serenay Aktaş, Anıl Tetik ve Erkan Meriç gibi önemli isimlerin de kadrosuna katıldığı dizinin duyurusu yapıldı. Savaşçı dizisi hayranları bu gelişmeye çok memnun oldu.

Sen Çal Kapımı’na ne olduğu da merak ediliyordu. Sonunda Fox TV, dizinin akıbeti hakkında duyuruyu yaptı… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi bu hafta koronavirüs sorunu nedeniyle, çekimlerin tamamlanamaması üzerine ertelendi.

Sen Çal Kapımı dizisinin 39. bölüm sezon finalinin yayın tarihi de netleştirildi. 17 Nisan Cumartesi günü Savaşçı dizisinin 101. bölümü saat 20.00’de ekrana geldikten hemen sonra saat 22.45’te de Sen Çal Kapımı dizisinin 39. sezon finali yayınlanacak.

Hemen hatırlatalım, Sen Çal Kapımı için bu kısa bir ara. Dizi, Haziran ayından itibaren yeniden ekranda olacak. Fox TV, muhtemelen ilk final veya sezon finali yapacak olan dizisinin yerine Sen Çal Kapımı’nı başlatıp, yaz ayları boyunca yayınlayacaktır.

İşte Sen Çal Kapımı dizisi 39.bölüm sezon finalinden yeni fragman: