Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, kırmızı kıyafeti ile spor mu yaptı, şov mu belli değil!

Demet Özdemir, kırmızı kıyafeti ile spor mu yaptı, şov mu belli değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelen Demet Özdemir, son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Erkenci Kuş dizisi ile kariyerinde zirve yapan Özdemir, romantik komediden sonra dramda da başarısını gösterdi.

İbrahim Çelikkol’un ayrılışı ile birlikte Engin Öztürk ile başrolünde yer aldığı dizide oynadığı Zeynep karakteriyle de başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Dizileriyle birlikte popülaritesi de artan oyuncu, sosyal medyada da çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Demet Özdemir’in instagram paylaşımları da hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekte.

Oyuncunun son olarak müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç ile birlikteliği de magazinin gündeminde. Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde ailesi ile bir araya geldi.

Ablası ve annesi ile buluşan oyuncu, verdiği aile pozları ile dikkat çekmişti. Yaptığı bazı paylaşımlardaki kıyafeti de öne çıkan bir detay oldu.

Kırmızı kıyafeti ile spor yapan oyuncunun, şıklığı hiç elden bırakmadığı görülüyor.

Demet Özdemir, kırmızı kıyafeti ile spor mu yaptı, şov mu belli değil! 10

Eğlenceli bir gün geçirdiği görülen oyuncu, takipçileriyle fotoğraflarını paylaşırken adeta kırmızı elbisesi ile de parlıyor…

Demet Özdemir, kırmızı kıyafeti ile spor mu yaptı, şov mu belli değil! 11

Demet Özdemir, kırmızı kıyafeti ile spor mu yaptı, şov mu belli değil! 12

Bir başka pozunu da sevgilisi Oğuzhan Koç ile verdi Demet Özdemir…

Demet Özdemir, kırmızı kıyafeti ile spor mu yaptı, şov mu belli değil! 13