Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisi finale giderken bari izleyici için bu üçlüye daha çok şans verin!

Baraj dizisi finale giderken bari izleyici için bu üçlüye daha çok şans verin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında 39. bölümü ile birlikte final yapmasına karar verilen Baraj dizisinin bu noktaya gelmesi bile büyük bir başarı… İlk iki bölümünün geçtiğimiz yıl Mart ayında yayınlanmasının ardından, pandemi nedeniyle 6 ay ara veren Baraj dizisi, ekrana kötü bir reytingle geri dönüş yapmıştı.

Baraj dizisinin bu sezonun başlarındaki düşük performansından sonra hikayesinde sırların ortaya çıkması reytinglerin yükselmesini sağladı ve dizi bu güne kadar da güçlü izleyici desteği ile geldi.Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinde 35. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak.

13 Nisan Salı günkü yeni bölüm öncesinde yayınlanan son fragmanda izleyicilerin çok sevdiği Zahra, Tarık ve İbrahim üçlüsünün eğlenceli anları dizi hayranlarını yine ekrana kilitleyecek.

Baraj dizisinin sevenleri finale doğru bu üçlünün ilginç ve komik anlarını daha çok görmek istiyor. Fragman bu nedenle çok ilgi çekti. Bir dizi hayranı, “Beklenen üçlü geldi. Bunlar gittikçe komik bir hal almaya başladı” diye yorum yazıyor.

Dizi hayranlarının son dönemde bu üç karakterin yer aldığı sahnelere olan yoğun ilgisi ve sosyal medyada yaptıkları olumlu yorumlar Baraj dizisi adına finale doğru önemli bir mesaj.

Bakalım senaristler bu mesajı alıp, son 5 bölümde Tarık – Zahra – İbrahim üçlüsüne daha geniş yer ayıracak mı?

Baraj dizisi 35.yeni bölümde; Bahar, Alihan’la olan anlaşmasını gizlemeye çalışırken, Nazım da Alihan’ın Nehir’den ne istediğini bulmaya çalışır. Nehir ise bir kez daha aldatıldığını öğrendiğinde kendini onu sevdiğini bildiği Tarık’ın kollarında bulur. Halit, Zahra’nın başkasına aşık olduğunu öğrenince, o kişiyi bulup öldürmeye ant içer.