Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncusu, Fox TV’nin dizisi ile anlaştı

Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncusu, Fox TV’nin dizisi ile anlaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Büyük iddialarla başlayan Seni Çok Bekledim dizisi, dün akşam ekrana gelen 13. bölümle final yaptı. Star TV’nin hayal kırıklığı yaşatan dizisi Seni Çok Bekledim’de Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu başrolde yer alıyordu. Dizinin çekimleri Erzincan’da başlamış, ayrıca ilk bölümdeki bazı sahneler için Katar’a gidilmişti.

Dizi o kadar çok köpürtüldü ki izleyicinin beklentisi de büyük oldu. Ancak beklenen ilgiyi bulamadı Seni Çok Bekledim dizisi ve ekranda sadece 13 bölüm kalabildi.

Özcan Deniz’in sahibi olduğu DNZ Film ve Skala Yapım imzalı filmde rol alan bir isim ise çoktan yeni dizisiyle anlaştı bile! Dizide Erol karakterine hayat veren İlhan Şen’in ismi önce Kalp Yarası isimli diziyle anılmıştı.

İlhan Şen, geçtiğimiz sezon Neco karakteri ile Ramo dizisinde büyük dikkat çekmişti. Daha sonra da Seni Çok Bekledim dizisinde oynadı.

Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncusu, Fox TV'nin dizisi ile anlaştı 7

Şimdi ismi bir başka dizi ile anılıyor. İlhan Şen’in, yeni projesi ile ilgili kulis bilgisini, Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı.

Buna göre Med Yapım’ın Fox TV için çekeceği bir dizi ile anlaştı İlhan Şen. Oyuncunun rol alacağı dizi, “Cunning Single Lady” isimli dizinin uyarlaması olacak. Kore dizisi olan proje, romantik komedi türünde…