Ana sayfa Dizi Haberleri Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın Kalp Yarası dizisine bir isim daha katıldı!

Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın Kalp Yarası dizisine bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yeni sezonun iddialı projelerinden birisi olan Kalp Yarası’nın kadrosu genişliyor. Hikayesi ünlü yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu’na ait olan dizi için hazırlıklar sürüyor. Giritlioğlu’nun Teklif isimli hikayesinden uyarlanan Kalp Yarası’nın çok ses getireceği, şimdiden konuşulmakta.

Çekimleri Antakya’da çekimleri yapılacak olan diziye üst üste ünlü sürpriz isimler katılıyor. Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra Gökhan Alkan’ın yeniden ekrana dönecek olması hayranlarını çok mutlu etti.

Alkan ile birlikte dizide başrolde oynayacaklardan birisi de Yağmur Tanrısevsin oldu. Şimdi bir başka ismin daha başrol için geçtiği ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altunntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre diziye son katılan isim, Alev Alev dizisinde Ali’yi oynayan Toprak Can Adıgüzel oldu.

Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın Kalp Yarası dizisine bir isim daha katıldı! 7

Ömer karakterine hayat verecek oyuncunun, başrolde yer alacağı ifade ediliyor. Adıgüzel’in binicilik dersleri almaya başladığı da ifade edilmekte. Aynı rol için daha önce, Seni Çok Bekledim dizisinde Erol’u oynayan İlhan Şen’in adı geçmişti. Ancak rol Adıgüzel’in oldu.

Dizinin hazırlıkları sürerken oyuncu kadrosuna eklemeler da devam ediyor. Kadroda ayrıca Merve Çağıran, İnanç Konukçu, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Şenay Gürler, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de yer almakta.

Kalp Yarası, 2021-2022 sezonunun en başarılı yapımlarından birisi olması bekleniyor. Dizinin çekimleri Antakya’da yapılacak. Senaryosunu Mahinur Ergün ve Sema Erol’un yazdığı dizi, atv’de ekrana gelecek. Yapımcılığını Süreç Film, yönetmenliğini ise Hülya Bilban üstleniyor.