Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi bu hafta yok! Fox TV dizisinde büyük şok!

Son Yaz dizisi bu hafta yok! Fox TV dizisinde büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin Cuma akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisinde her şey yolunda giderken sette yaşanan koronavirüs şoku, çekimlerin durmasına neden oldu…

Dizinin ekibi pandemi döneminde İzmir’in Çeşme ilçesinde çalışacak olmayı bir avantaj olarak görmüştü. Şimdiye kadar da 18 bölümü sorunsuz şekilde ekrana gelen dizi, hem hikayesi hem oyunculuk başarısıyla göz doldurdu. Reytingleri de gayet iyi gelen Son Yaz dizisi için ikinci sezon da garantiydi.

Hatta dizinin 22. bölümde sezon finali yapacağı da belliydi. Ancak Son Yaz teknik ekibinde görülen koronavirüs vakaları nedeniyle çekimlere ara verilmek zorunda kaldı.

Gelen haberler dizinin tüm oyuncu kadrosuna da yeniden testlerin yapıldığı yönünde. Son Yaz dizisi koronavirüs şoku nedeniyle bu hafta ekranda olamayacak. Dizinin hayranları da bu duruma çok üzüldü.

Son Yaz’ın sosyal medya hesaplarından şu mesaj paylaşıldı:

“Sevgili Son Yaz Ailesi, Setimizde görülen koronavirüs vakaları sebebiyle, bu hafta ne yazık ki, dizimizin yeni bölümünü sizlerle buluşturamayacağız. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere.”

Dizi hayranları bu aranın ne kadar süreceğini merak ediyor. Son Yaz, çok beğenilen bir yapımdı ve yaşanan bu aksaklık da planları bir hayli bozmuş oldu.

Dizinin sezon finalini bu durumun etkileyip etkilemeyeceği de merak ediliyor.

Tüm diziler gibi Son Yaz da stoksuz bir şekilde ilerlediği için yayınlarda aksama olacak. Ekipler zorlu şartlarda çalışıyor ve stok çekmek çok da mümkün olamıyor.