Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde izleyicileri üzen veda!

Yasak Elma dizisinde izleyicileri üzen veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da artık veda vakti geldi. İzleyicileri 5.sezon olup olmayacağı çok merak ediyordu. Önceki günü Şevval Sam, aslında 5. sezonu düşünmediklerini, ancak izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine yapmaya karar verdiklerini söylemişti.

Yasak Elma dizisi bu akşam hayranlarına veda edecek. Ancak bu kısa süreli bir veda olacak. 4 sezondur başarılarla devam eden dizi, Eylül ayından itibaren yeniden ekrandaki yerini alacak. Dizinin kendisini eleştiren, kendisini tiye alan özelliğinin izleyiciler tarafından çok sevilmesi, aslında bu noktaya kadar gelmesini sağlayan etken oldu.

Yasak Elma dizisinde geçtiğimiz hafta Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin ayrılığı yaşanmıştı. Bu hafta ise Ece Dizdar’ın hikayeye Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay’ın eski sevgilisi olarak gireceği ortaya çıktı. Dizdar, 5.sezonda da ekiple birlikte yoluna devam edecek.

Peki 110. sezon finalinde neler olacak? İşte detaylar: Ender ve Yıldız, Hasan Ali’nin açığını yakalamak için el ele verip planlar yaparken, Hasan Ali de boş durmaz. Ender, Kaya ile ilgili kararını verip harekete geçer. Hasan Ali, Yıldız ve Ender’in yüzleşmesi beklenmedik bir felaketle yarım kalır.