Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de bir diziye veda ederken, yenisi de hemen geldi!

atv’de bir diziye veda ederken, yenisi de hemen geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler yarışında kanallar hiç bir haftayı boş geçmek istemiyor. Haftanın her gününe dizi koymaya çalışan televizyon kanalları, yaz ekranı olmasına da bakmadan izleyicileri kaçırmamak ve kendi kanalında tutmak adına birbiri ardına projeler başlatıyor. atv’de de bir dizi veda ederken, bir başkası başlayacak .

1 Ocak 2021 tarihinde atv ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Akıncı dizisi, ne yazık ki beklenen reytingleri elde edemedi. Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosundan Tolga Tekin’in de ayrılacak olması izleyicileri bir hayli üzdü. Akıncı dizisinin 20. ve sezon finali 14 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak. Geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana büyük emekler verilerek hazırlanan dizi projesinin final yapacağı beklentileri vardı.

Ancak atv, büyük bir sürpriz yaparak final değil, sezon finali kararı aldı. Yani Akıncı dizisi yeni sezonda da devam edecek. Dizinin birçok noktada büyük değişim yaşaması bekleniyor. Yoksa mevcut hali ile bu sezon elde edemediği izleyici gücünü, gelecek sezonda da sağlaması pek mümkün olmayacaktır.

Akıncı dizisi 14 Mayıs Cuma günü sezon finali yaparak ara verecek ama, atv ekranı yine boş kalmayacak. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi iki önemli yapımı hayata geçiren ve milyonların da takdirini kazanan Bozdağ Film, bu sefer de yeni bir dizi projesi ile geliyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin isimli yeni dizinin başlama tarihi belli oldu. 21 Mayıs Cuma akşamı 1. Bölüm yayınlanacak. Yani Akıncı dizisinin boşluğunu atv bu yeni tarihi dizi ile dolduracak.

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin yine etkileyici bir proje olacağını hemen belirtelim. İlk bölüm fragmanı da yayınlandı. Yenilmez hükümdar Cengiz Han’ın ordularını üst üste mağlup edip, Moğol ordularının yenilemeyeceği efsanesini yerle bir eden, ‘gerçek bir kahraman ve devlet adamı’.

Harzemşahlar Devleti’nin son lideri Celaleddin Harzemşah’ın hayatını anlatan dizinin ilk bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

O Cengiz Han liderliğinde Batı’ya doğru istilaya başlayan Moğolları ilk karşılayan Harzemşahların askeri dehasıdır.

İslam Dünyası’nı içene sürüklendiği büyük bir iç savaş ve kaostan çıkarıp birleştirmeye çalışan, dünyayı kasıp kavuran Moğollara ilk mağlubiyeti tattıran ve onların yenilmezlik efsanesini yerle bir eden kahraman bir komutandır Bozkır Arslanı Celaleddin…

Cengiz Han’ın “keşke böyle bir oğlum olsaydı” diyerek saygısını dile getirdiği tek hükümdar olan, cesaretin ete kemiğe büründüğü, onurlu bir savaşçıdır Bozkır Arslanı Celaleddin.

Babası kollarında ölse de diğer Müslüman milletler tarafından yalnız bırakılsa da defalarca ihanete uğrasa da mücadeleden vazgeçmeyen bir dava adamıdır Bozkır Arslanı Celaleddin.

Bugünkü Elazığ – Diyarbakır dolaylarında son nefesini veren, Türk Tarihi ve Oğuz Türklerinin en görkemli şahsiyetlerinden birisinin hikayesidir Bozkır Arslanı Celaleddin…