Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde şok! Fox TV’nin son kararı izleyicileri şoke edecek!

Son Yaz dizisinde şok! Fox TV’nin son kararı izleyicileri şoke edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının çok sevilen dizilerinden birisi de Son Yaz. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin setinden gelen en son bilgiler koronavirüs sorunları yaşandığı şeklinde olmuştu. Geçtiğimiz hafta dizinin yeni bölümü de bu nedenle yetiştirilemedi.

Son Yaz dizi ekibinde yaşanan bu beklenmedik sıkıntı nedeniyle Çeşme’de yapılan çekimler de bir süreliğine durdurulmuştu. Son Yaz, cuma akşamlarının etkileyici bir yapımı ve hayranları da her yeni bölümü merakla ve heyecanla bekliyor. Peki 14 Mayıs Cuma akşamı Son Yaz dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?

İşte dizinin hayranları bu soruyu soruyor. Fox TV’den gelen bilgiler ise Son Yaz hayranlarını mutsuz edecek.. Heyecanla beklenen dizinin 19. yeni bölümü bu hafta ekranda olmayacak. Fox TV’nin reytinglerini yükseltmesi ile dikkat çeken ama koronavirüs şanssızlığı yaşayan dizisi, ne yazık ki bu haftada ekrana gelemiyor.

22. bölümde de sezon finali yapması beklenen Son Yaz dizisi 14 Mayıs Cuma akşamı izleyici ile buluşamayacak. Bayram dolayısı ile mi yoksa bölüm mü yetişmiyor, burası bilinmez. Ancak Fox TV’nin son kararı diziyi 1 hafta daha ertelemek oldu.

Fox TV’nin yayınladığı fragmanda 21 Mayıs Cuma günü yeni bölümün yayınlanacağı belirtiliyor.

Diznini yeni bölümünden ilk fragmanda önemli detaylar var. Dizi hayranlarını yine duygusal ve hareketli sahneler bekliyor… Ancak bu bölümü izlemek için Son Yaz hayraları bir hayli beklemek durumunda kalacak.