Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinin finalinde sürprizlere şaşıracaksınız!

Kefaret dizisinin finalinde sürprizlere şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Fox TV’nin bir dizisi daha ekrana veda ediyor. Kefaret, şimdiye kadar 34 bölümü başarı ile tamamlayan bir dram yapımı oldu. Dizinin finali ise 29 Temmuz Perşembe akşamı yapılacak.. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin ekibi geçtiğimiz hafta final çekimlerini tamamladı.

Kefaret’in 35. ve son bölümünde izleyicileri bazı sürprizler bekliyor. Bu sürprizlerin ne olduğunu da setten paylaşılan fotoğraflar ortaya koydu. Başrol oyuncularının kucaklarında bulunan bebekler sürprizler olarak dizi izleyicilerinin içini ısıtacak.

Zeynep karakterinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca Mine de hamileydi.. Bunun yanı sıra Meltem hapse giriyor ve sonuçta tüm bebekler Zeynep’in yanında huzuru bulacak gibi bir durum var…

Merk Fırat’ın canlandırdığı Sinan karakterinin ölüp ölmeyeceği de merak konusu oldu. Peki dizide neler izleyeceksiniz? İşte bazı detaylar:

Sinan operasyonda ağır yaralanır, ölüm döşeğindeyken Zeynep yanına gider. Münü Kadir’le ilişkisini gözden geçirir.

Arzu, Zeynep’e gelip ne kadar pişman olduğunu anlatırken doğum sancıları başlar. Meltem’in intikam planı ters tepince kendini hapishanede bulur…