Ana sayfa Dizi Fragmanları Konu kilit, bitti! Aşk Mantık İntikam dizisinde gel de Esra’ya inan!

Konu kilit, bitti! Aşk Mantık İntikam dizisinde gel de Esra’ya inan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisinde hikaye çok güzel ilerliyor. Ozan ve Esra arasındaki kıskançlık krizlerine yenileri ekleniyor.

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin çok iyi bir uyum yakalaması dizinin de büyük şansı oldu… Reytingleri ile yaz ekranının en iyi yapımı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Fox TV’nin dizisi, tüm kategorilerde de birincilik elde ederek güçlü performansını birincilikler ile taçlandırdı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 7. bölümü 6 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak ve yine kıskançlık krizlerini göreceksiniz. Ozan’ın kıskançlık görüntülerinden sonra bu sefer Esra’nın ne kadar kıskandığına yedinci yeni bölümde şahit olacaksınız.

Fragmana yansıyan görüntülerde Esra diyor ki: “Ben Ozan’ı kıskanmadım, kıskanmıyorum, kısmanmayacağım. Konu kilit, bitti.”

Ozan ile Çağla’nın birbirleine yakın davranmasına çok içerleyen ve kıskançlık belirtilerini gösteren Esra’nın bu halleri dizi hayranlarını önümüzdeki hafta bir hayli eğlendirecek.

Aşk Mantık İntikam dizisinde bu kıskançlık anları diziyi daha da keyiflendirdi. Esra’nın Ozan’ın dolabında ortaya çıkması ve “Ben aşık bile olmadığım adamın neyini kıskanayım” sözleri aslında dizide bir aşkın hızlı bir şekilde geleceğini de anlatıyor.

İşte 6 Ağustos Cuma günü yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam 7. bölümden ilk fragman: