Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde bir gerçek ortaya çıkıyor, itiraf sarsıcı olacak!

Kalp Yarası dizisinde bir gerçek ortaya çıkıyor, itiraf sarsıcı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yaz ekranında izleyicileri peşinden sürükleyen dram dizisi, atv’nin yine doğru bir tercih yaptığını gösterdi.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisini başrolde buluşturan dizinin her yeni bölümü heyecanın daha da artmasını sağlıyor… Dizide Ferit ve Ayşe karakterlerinin hikayesi de izleyicileri ekran başına taşımaya devam ediyor. Ayşe, beşinci yeni bölümde evliliklerinin sahte olduğu itirafında bulunacak.

Dizi hayranlarının yaptıkları yorumlara bakılır ise Ayşe’nin Ferit’ten ayrılmak istemesinin altında ise ona aşık olmaya başlaması yatıyor. Kalp Yarası dizisinin çekimlerine Antakya’da devam ediliyor. Yine çok heyecanlı bir bölüm 2 Ağustos Pazartesi günü izleyicileri bekliyor… Ferit ve Ayşe karakterlerine doyamadıklarını belirten dizi hayranları, yeni bölümlerde daha fazla sahnelerinin olmasını da arzu ediyor.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Anlayın şunu, biz Ayşe ve Ferit’e doyamıyoruz. Tabii ki olaylar olsun ama Ayşe ve Ferit sahneleri artsın ve güzelleşsin” ifadelerini kullandı.

Günlerdir yeni fragmanı beklediklerini belirten dizi hayranları güzel gelişmelerin yaşanmasını bekliyor ve pazartesi akşamını da adeta iple çekiyor.

Bir dizi hayranı ise Yağmur Tanrısevsin’in başarıyla canlandırdığı Ayşe karakterine değinerek, “Ayşe’nin böyle güçlü kadın olması ve kendini ezdirmemesi gerçekten çok hoş bir durum” açıklamasını yaptı.