Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3 başrolü kaybetti ama kurtarıcı ünlü isim geldi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3 başrolü kaybetti ama kurtarıcı ünlü isim geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimleri yapılan Bir Zamanlar Çukurova ekibi yaz döneminde tatil fırsatı elde etti. Ekip, yoğun geçen üçüncü sezonun ardından dinlendi ve yakında yeniden sete çıkılacak.

Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış gibi üç başrol oyuncusunu kaybeden dizinin dördüncü sezonunun da çok etkileyici olması için senaristler uzun süredir çalışıyor. Ümit karakterine hayat veren Hande Soral’ın da dördüncü sezon başında ekibe veda edecek olması dikkat çekecek.

Melike İpek Yalova, Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu gibi yan rollerdeki önemli isimlerin de ayrıldığı dizinin nasıl toparlanacağını herkes merakla bekliyor.

Yeni sezonda yine hikaye öne çıkacak ve bazı yeni karakterlerin de katılımı ile Bir Zamanlar Çukurova yine milyonları etkilemek için ekrana gelecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3 başrolü kaybetti ama kurtarıcı ünlü isim geldi! 31

Dördüncü sezonda en büyük iş yeni transfer İbrahim Çelikkol’a düşüyor. Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir karakterinin eski okul arkadaşı olarak hikayeye dahil olacak olan Hakan Gümüşoğlu karakteri, dizide her şeyi değiştirecek. Çelikkol’un güçlü oyunculuk performansı ile yeni dönemde başrol olarak hikayeyi sırtlaması bekleniyor.

Hakan, Demir ile yarım kalan hesabını görmek için Çukurova’ya gelecek ama Züleyha’nın başına dert açacak. İntikam ve ihtirasın dördüncü sezonu kaplayacağı dizide sürpriz aşklar da yaşanabilir.

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonu heyecanla bekleniyor ve başka yeni isimlerin de hikayeye katılması planlanıyor.