Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel güzellik sırrını paylaştı!

Hande Erçel güzellik sırrını paylaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hiç kuşkusuz ekranın en güzel kadınlarından biri Hande Erçel. İlk dizisinden bu yana biraz değişim geçirse de her haliyle izleyici büyüleyen bir güzelliğe sahip Hande Erçel. Peki bu güzelliğin sırrını öğrenmek ister misiniz?

Hande Erçel önceleri Tatar Ramazan, Çalıkuşu gibi dizilerde rol alsa da en büyük çıkını 2015 yılında yayınlanan Güneşin Kızları dizisiyle yapmıştı. Erçel, dizide Selin Karahanlı karakterini canlandırırken güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu o zamanlar biraz balık etliydi.

Hande Erçel güzellik sırrını paylaştı! 17

Güneşin Kızları’yla kariyerinde bir sıçrama yaşayan Hande Erçel’in ardından önüne birçok kapı açıldı. Bu dizinin ardından Aşk Laftan Anlamaz, Siyah İnci, Halka ve Azize dizileriyle ekrana geldi. Ancak hiçbiri Sen Çal Kapımı kadar tutmadı.

Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV’de yayınlanmaya başladığında Hande Erçel çok farklı bir şekilde çıktı karşımıza. Önceki dizilerinde balık eti haliyle ekrana çıkan Erçel, o kadar kilo vermişti ki görenler çok şaşırmıştı.

Hande Erçel güzellik sırrını paylaştı! 18

Erçel o günden bu yana kilo almamayı başarıyor. Güzel oyuncu gazetecilere bunu nasıl başardığını kısaca anlattı. Hande Erçel kilosunu sorumak için akşamları yemek yemediğini ve günde bir saat spor yaptığını söyledi. Ancak uzun süren set çalışmaları nedeniyle her gün spor yapamadığını söyleyen Erçel onun dışında istediği her şeyi yediğini söyledi.

Çok yakında final yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisi çekimleri sona eren Hande Erçel şimdi tatilde. İlk önce ablası ve yeğeniyle bir tatil yapacak ardından dil eğitimi için İngiltere ya da ABD’ye gidecek. Oyuncu bir süreliğine yeni projede yer almayı düşünmediğini de belirtti.