Ana sayfa Sosyal Medya Yurdaer Okur yeni sezonun çok iddialı TRT1 dizisine katıldı!

Yurdaer Okur yeni sezonun çok iddialı TRT1 dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda TRT1 dizileri büyük reytingler peşinde koşacak. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin yanı sıra Alparslan da büyük bir merak ile bekleniyor. Her iki tarihi yapım için de izleyiciler heyecan yaşıyor.

Emre Konuk’un titiz bir hazırlık döneminin ardından çekimlerine başlanan Alparslan dizisi için geri sayıma geçildi. Dizinin oyuncu kadrosuna da çok etkileyici isimler katıldı. Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisine yan rollerde birçok ünlü isim eşlik edecek. Bu isimler arasına Yurdaer Okur da katıldı.

En son geçen sezon Fox TV ekranında yayınlanan Kefaret dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan ünlü oyuncu, hayranlarını adeta mest etti. Yurdaer Okur, yeni dönemde ise tarihi bir yapımı seçerek yoluna güçlü bir şekilde devam edecek.

TRT1’in en etkili dizilerinden birisi ile anlaşma yapmak usta oyuncunun kariyeri adına da iyi bir gelişme oldu. Emre Konuk ile Yurdaer Okur’un pozları da sosyal medyada yer aldı.

Gizem Karaca, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Burak Şafak, Korel Cezayirli, Zeynep Özder, Esila Umut ve Ferit Kaya gibi isimler dizinin kadrosunda yer alan diğer ünlüler olarak dikkat çekiyor.

Akli Film tarafından hazırlanan Alparslan dizisinin yönetmeni M.Çağatay Tosun oldu. Tosun geçen sezon Ramo dizisini ayağa kaldırması ile dikkat çekmişti.