Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde ayrılık, çok sert sözlerle geldi!

Son Yaz dizisinde ayrılık, çok sert sözlerle geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde bugüne kadar söylenen en sert sözler! Son Yaz dizisi Fox TV ekranında yeni sezona başladı… Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan dizinin 22. bölümü reytinglerde beklentilerin altında kaldı. Ancak dizinin geniş bir izleyici kitlesi var ve yeni bölümlerde reytinglerin artması da şaşırtıcı olmayacaktır.

Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı diziye, Birce Akaya da çok iddialı bir karakter ile giriş yaptı. Canan’ın ölümünün ardından Sare karakteri hikayenin yönünü belirlemek üzere geldi. Birce Akalay çok beğenilirken yeni oyuncular; Onur Bay, Yılmaz Bayraktar ve Yaprak Medine de hikayede güçlü bir konum elde etti.

Son Yaz dizisinde Yağmur ile Akgün arasında yaşananlar ise yeni bölümün en sert sahnesi olacak. 23. bölümden yayınlanan ön izleme görüntülerinde Yağmur’un sözleri bugüne kadar dizide duyacağınız en sert sözler olacak.

Yağmur, Akgün ile artık yollarının ayrıldığını çok sert sözlerle şu şekilde ifade ediyor:

“Seni unutmak için bana fırsat vermek istemiyorsun değil mi? Zevk alıyorsun, belki de hoşuna gidiyor arkanda birini bırakmak. Niye sürekli kendini bana hatırlatıyorsun Akgün? Yıllardır seni kabuslarımda, hayallerimde, derimin altında taşıdım ben. Affetmek için bir sebep aradım. Affedemeyince vazgeçmek istedim, beceremedim. Bir günüm yok sensiz geçirdiğim. Bazen küfrederek, bazen endişe ederek. Ama benim kızdığım çocuk şu karşımda oturan adam değil. Bana böyle yabancı gibi bakmazdı o. Benim Akgün’üm değilsin sen. Başka birisi olmuşsun. Bittin, öldün sen, artık seni sevmiyorum Akgün.”

Hafsanur Sancaktutan’ın yeni bir imaj ve daha güçlü bir oyunculuk performansı ile ikinci sezona dönmesi de hayranlarını çok etkiledi. Genç oyuncu, ilk sezona göre duygu geçişlerinde çok daha iyi gözüküyor. İşte Son Yaz dizisinin 23. bölümünden ön izleme görüntüleri: