Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde bir kavuşma ve bir de ayrılık var!

Camdaki Kız dizisinde bir kavuşma ve bir de ayrılık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu çok etkileyici bir hızla devam ediyor… Dizinin 13. yeni bölümü öncesinde de hayranlar neler olacağı konusunda merakla bekliyor… Perşembe akşamlarının sevilen dizisinin reytingleri de iyi geliyor.

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin hikayeye dahil olması ile birlikte büyük değişimler yaşanması bekleniyor. Cihangir Ceyhan,dizinin 12. bölümü itibari ile hikayeye dahil oldu. Hayri’nin gelişi en çok da Nalan karakterini etkileyecek…

Dizide Hayri karakterine kavuşan izleyiciler memnun. Uzun süredir beklenen büyük kavuşma gerçekleşti ve Cihangir Ceyhan’ın diziye katılması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Dizide bir de ayrılık havası var…

Camdaki Kız’ın 13. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Nalan ile Feride hanım arasında yaşanan bu duygusal ayrılık, yeni bir dönemin de başlangıcı olacak. Nalan, yaşadığı zorlu ortamda annesine ihtiyaç duyuyor. Ancak Feride hanım onu yalnız bırakmakta kararlı..

Dizinin 13. bölüm fragmanında Feride Hanım, “Sen artık Nalan Koroğlu’sun. İstediğin gibi atıp tutabilirsin. Bana hesap vermek zorunda değilsin” diyerek kızına sırtını döndü. Nalan, annesi böyle yaptığı için nefes alamadığını belirtiyor.

Camdaki Kız 13. Bölüm fragmanında Nalan ve Hayri karşı karşıya geliyor. Bu ilk karşılaşmanın heyecanı da izleyicileri sardı.

Rafet, Hayri’yi yanına alır, artık onun şoförü olacaktır. Diğer taraftan Koroğlu ailesinde de ortalık toz duman olmuştur. Rafet ailesini toplama peşindedir. Nalan annesinin gönlünü almaya çalışırken bir anda Hayri ile karşı karşıya gelir.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!