Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya dizilere muhteşem bir geri dönüş yapacak!

Hazal Kaya dizilere muhteşem bir geri dönüş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten sonra bir süre projelerde yer almak istemedi. Geçen yazdan itibaren ise gelen projeleri değerlendiren oyuncu, hayranlarını çok memnun eden yapımlarda yerini aldı..

Benden Ne Olur isimli sinema filmini çeken oyuncu, ardından ise Netflix için Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizinin başrolünde yer aldı. Hazal Kaya ayrıca Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak da bulundu.

Ünlü oyuncu kendisinden dizi bekleyen hayranlarını da mutlu eden bir karar aldı. İmkansız isimli yeni dizide başrol teklifini kabul eden oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüyor.

Bizim Hikaye isimli diziyi 2017-2019 yılları arasında yapan ünlü oyuncu, şimdi ise Fox TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizilerinden birisine başlayacak.

Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, Gece isimli gizemli bir kadına hayat verecek.

Arda Sarıgün’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimlerine yakında başlanması bekleniyor.

Geçmişinden kaçmaya çalışan ve intihara teşebbüs eden Gece isimli karakterin, bu süreçte Erdem ile tanışması ve hafızasını kaybetmiş numarası yapması ile başlayacak hikaye izleyicileri de etkileyeceğe benziyor.