Ana sayfa Sosyal Medya Kızım dizisinden sonra Buğra Gülsoy yeni dizide yine aynı rolde!

Kızım dizisinden sonra Buğra Gülsoy yeni dizide yine aynı rolde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy bugüne kadar birbirinden farklı yapımlarda başrolde yer aldı. Bir dizide komedi performansı sergiledi, bir başkasında dramda yer aldı. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah olarak tarihi bir yapımda da rol alan oyuncu, deneyimlerini her projede daha da artırdı.

Buğra Gülsoy, yeni sezonda yine televizyon ekranında olmaya devam edecek. Bu sefer ise oyuncuyu duygusal yoğunluğu yüksek bir hikaye bekliyor. Erdem karakterini canlandıracak olan oyuncu, İmkansız isimli yeni Fox TV dizisinin başrolünde bulunuyor.

Hazal Kaya ile Ozan Dolunay ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi projesi heyecanla bekleniyor. Geçen sezon Maraşlı dizisini çeken Arda Sarıgün, yeni sezonda İmkansız ile yine yeteneklerini sergileyecek.

Buğra Gülsoy ise Hazal Kaya ile uyumlu bir dizi çifti olarak farklı bir hikayeyi hayranlarının karşısına getirecek.

İsminin değiştirilmesi de gündemde olan dizinin hikayesinde Erdem, üç çocuğu bulunan bir polistir. Eşini kaybeden Erdem, çocuklarını büyütme telaşı içinde olan bir baba olarak ekrana gelecek.

Buğra Gülsoy daha önce Kızım dizisinde babalık performansını çok iyi sergilemiş ve hayranlarından büyük takdir toplamıştı. Yeni dizisinde de yine babalık içgüdülerini kullanacak olan ünlü oyuncu, çocukları ile sahildeyken intihar eden Gece isimli karakteri kurtaracak.

Gece geçmişinden kurtulmak isteyen genç bir kadın ve bu intihar olayı ile birlikte Erdem ile tanışacak. Erdem, bu genç kadına acıyarak onu evinde misafir ederken, Gece ise hafızasını kaybetmiş numarası yapacak.

Erdem ve ailesi için Gece’nin hayatlarına girmesi ile yeni bir dönem başlayacak.