Ana sayfa Dizi Haberleri Şapkadan nasıl tavşan çıkartılır, herkes dönüp Yasak Elma’ya baksın!

Şapkadan nasıl tavşan çıkartılır, herkes dönüp Yasak Elma’ya baksın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Olmayacak şeyler televizyon ekranında olabiliyor ve Yasak Elma bu durumun en önemli simgesi konumunda. Dizi aslında güncel hayatta yaşanması beklenmeyen ya da absürt olarak görülebilecek konuları hikaye olarak izleyicilerin karşısına getiriyor. Aslında dizinin verdiği mesaj, ‘bunlar da olmaz artık’ denilecek düzeydeki hikayeler ve bu yolla da Yasak Elma kendisi ile dalga geçen bir yapım konumunda bulunuyor.

Absürtlükleri ile aslında komedi kıvamına gelen Yasak Elma dizisinde ilk 4 sezon süren başarılı gidişat, beşinci sezonda da devam ediyor. Yeni sezona biraz düşük reytinglerle başlayan dizinin durumu kısa sürede düzelttiğine şahit oluyoruz. Aslında 4 sezonluk yolculuk boyunca bazı zamanlar izleyici ilgisini kaybeden dizi, senaryo oyunları ve bazı oyuncu ayrılıkları veya transferleri ile durumu toparlamayı başarmıştı.

Şapkadan tavşan çıkarmak deyimini hak eden bir hikaye kurgusuna sahip olan Yasak Elma dizisi, her sezon sıkıntıya düşünce absürtlükleri artırıyor ve izleyiciyi yine ekrana çekmeyi başarıyor.

116. bölümü yayınlanan dizinin tüm kategorilerde reyting birincisi olması ve geçen yıllarda sergilediği yüksek rakamları hala sürdürebiliyor olması büyük bir başarı öyküsü…

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen ile beşinci sezonda yoluna devam eden dizinin bu kadar çok izlenmesinin altında gerçek hayatta dizide geçen olaylardan çok daha absürt olaylar yaşandığı gerçeği de var.

İzleyicilerin ‘bu kadar da olmaz’ diye dizide tepki verdiği olayların daha vahim olanları ne yazık ki günümüz gerçek insan yaşamında karşımıza çıkabiliyor. İşte bu yüzden de izleyiciler daha absürdünü kendi yaşamlarında ya da çevrelerinde gördüğü için Yasak Elma dizisini hiç da garipsemiyor.