Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın düşen reytingini yükseltme görevi Masumlar Apartmanı’na verildi!

Kırmızı Oda’nın düşen reytingini yükseltme görevi Masumlar Apartmanı’na verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – OGM Pictures imzasını taşıyan iki dizi Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda arasında yeniden bir etkileşim oluşturuluyor… Geçtiğimiz sezon sonunda Masumlar Apartmanı dizisi karakteri Gülben’in Kırmızı Oda dizisinde gözükmesi ile birlikte dizi hayranlarının istekleri kabul görmüştü.

Senaristlerin iki diziyi iç içe geçirme adımlarında ikinci perde açılıyor… tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezon başlangıcında Gülben ile Doktor hanım karakterlerini bir arada görmüştük. Kırmızı Oda dizisinde yayınlanan bu bölümden sonra şimdi de Binnur Kaya Masumlar Apartmanı ziyareti gerçekleştirilecek.

blank

İki dizinin de reytinglerini yükseltme taktiği olarak da değerlendirilen bu etkileşim, TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın 45. bölümünde yaşanacak. Safiye ve Gülben’in yardım alması konusunda Han devreye girecek.

Merve Dizdar’ın başarıyla canlandırdığı Gülben, yeniden Doktor Hanım karakterinden destek alacak. Böylelikle de Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanımı Binnur Kaya, Masumlar Apartmanı dizisine konuk olacak.

blank

Gülben’in yardım alması ayrı bir konu, Binnur Kaya’nın Masumlar Apartmanı dizisi içinde Kırmızı Oda’nın reklamını yapması da ayrı bir konu…

Her iki dizi de aynı yapım firması tarafından hazırlanıyor. Kırmızı Oda’nın ikinci sezonda düşen reytingleri dikkate alınır ise, bu işin tv8 dizisine yarayacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

İşte 2 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin 45. bölümünden ilk fragman: