Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde bu ayrılık ile başa çıkmak gerekecek!

Yargı dizisinde bu ayrılık ile başa çıkmak gerekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisinin başarılı ilerleyen senaryosunda yeni bir dönem başlıyor. Aşk acısını iliklerinize kadar hissedeceğiniz görüntüler ile Yargı dizisinde önemli bir kırılma yaşanacak.

Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan Yargı dizisinde aşk teması da farklı ve gerçekçi bir noktadan anlatılacak. Ceylin’in kendisine yönelik özeleştirileri ve Ilgaz’ı bozacağını düşünmesi de önemli bir detay olacak.

Yargı dizisinin 10. yeni bölümünde aşk teması üzerine dikkat çeken detaylar var. Ilgaz, Ceylin’in gitmesiyle baş etmeye çalışıyor!

Ilgaz da Ceylin de aralarındaki ilişkiyi sorgulamaktadır. Ilgaz, Ceylin’in gitmesinden sonra dağılmıştır. Ancak ona dur demeye de dili varmaz.

Ceylin ise Ilgaz’a zarar vereceğinden korkmaktadır. Ceylin ve Ilgaz’ın ilişkileri nereye gidecek?

Geçtiğimiz hafta iki farklı izleyici grubunda pazar akşamının birincisi olan dizi, hikayesinin gücünü sergiliyor. Dizinin yeni bölümüyle aynı başarılı tekrarlaması da bekleniyor… Teşkilat ile Yargı dizilerinin müthiş rekabeti en çok da kaliteli bölümler ile izleyicilere yarıyor.

İşte 21 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan dizinin 10. bölümünden 2. fragman: