Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’yi kararsız bırakan dizi Elbet Bir Gün! Hikaye güzel, reytingler kötü! Final mi, devam mı?

Fox TV’yi kararsız bırakan dizi Elbet Bir Gün! Hikaye güzel, reytingler kötü! Final mi, devam mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de daha yeni başlayan Elbet Bir Gün isimli yeni dizinin gidişatına yönelik endişeli bir bekleyiş var. İlk 2 bölümü yayınlanan dizinin reytingleri iyi gelmedi.

Pazar akşamları ekranlara gelen dizinin başrollerinde Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk bulunuyor. Geçmişlerinden kaçmaya çalışan abla ile kardeşin öyküsünü ekrana taşıyan dizide iki farklı hayatı yaşayan iki kız kardeşin ayakta durma çabasını izliyorsunuz.

Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinde sergilediği etkileyici performansın ardından yeniden hayranlarının karşısına Elbet Bir Gün ile çıktı. Oyuncu hikayesini çok beğendiği yeni dizide başlarına gelen olaylar ile başa çıkarak hayatını korumaya çalışan Gizem karakterini canlandırıyor. Ancak Gizem’in eski hayatındaki gerçek ismi ise Feride…

Sinem Ünsal, “Genç kadınlarımıza hem genç kız arkadaşlarımıza örnek teşkil edecek davranışlar” diyerek hikayedeki kadın karakterlerin ayakta kalma mücadelesine dikkat çekti.

Elbet Bir Gün dizisi farklı hikayesi ile dikkat çekse de reytingler belirleyici olacaktır. 21 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan 3. bölümün sonuçları Fox TV için önemli bir karar anlamına gelebilir.

Bu sezon Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları isimli dizileri yayından kaldıran Fox TV için düşük gelen reytingler sonrasında bir diziyi yayından kaldırma kararını almak hiç de zor olmuyor.