Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin üst üste bomba gibi üç yeni dizi projesi ortaya çıktı!

atv’nin üst üste bomba gibi üç yeni dizi projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında dizilerin daha uzun süreli olması gibi bir durum son yıllarda dikkat çekiyor. Bir Zamanlar Çukurova dördüncü sezonuna sürdürürken, Kuruluş Osman ise üçüncü sezonuyla yayınlarına devam ediyor. Kardeşlerim dizisi ise ikinci sezonunu başarılı şekilde geçiriyor.

Yaz döneminde başlayan Kalp Yarası düşmekte olan reytingleri ile sıkıntılı bir süreçten geçerken, Destan isimli yeni dizi ise büyük ilgi gördü. Hem yurt içinde hem de yurt dışında milyonlarca insanı etkileyen Destan, beklentilerden biraz daha düşük reytingler almasıyla da gündemde… Dizinin çift haneli reytingler elde edebilecek bir proje olduğu biliniyor ama henüz bu noktaya ulaşamadı… atv, yayındaki yapımlarının yanı sıra 3 yeni dizi projesini de gündemine aldı.

atv'nin üst üste bomba gibi üç yeni dizi projesi ortaya çıktı! 9

atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi 6 sezon devam eden bir yapımı yayından kaldırması çok dikkat çeken bir karar oldu. Kanalın ayrıca şu an bilinen 3 yeni dizi projesi için çalışmaları başlatması da gelecek sezon için önemli bir fikir veriyor.

atv’de 3 yeni dizinin geldiği biliniyor. Bunlardan en dikkat çekeni Your Honor isimli dizinin yerli uyarlaması olan Hakim. Titiz bir çalışma yürüten Limon Film, yakında bu diziyle ilgili bazı ayrıntıları ortaya koyacak. Ancak şu anda net bilgiler yok.

atv'nin üst üste bomba gibi üç yeni dizi projesi ortaya çıktı! 10

Bir başka atv dizisi ise Oktay Kaynarca imzasını taşıyacak. Ünlü oyuncu da bu müjdeyi hayranlarına verdi ve en geç Eylül ayında ekranda olacağını duyurdu. Acılı bir kadın ile sert bir erkeğin hikayesi olarak tanımlanan projenin yönetmenliğini de Onur Tan yapıyor.

atv'nin üst üste bomba gibi üç yeni dizi projesi ortaya çıktı! 11

Hazırlıkları devam eden üçüncü atv dizisinin ise Koliba Film tarafından çalışmaları süren Okul Yolunda isimli dizi olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre çekimleri İstanbul’da yapılacak olan dizi için Fatih Al ile Nihan Büyükağaç anlaşma yapılan iki isim oldu.

Hakim ve Okul Yolunda dizilerinin yanı sıra bir de Oktay Kaynarca’nın başrolündeki yeni dizi ile atv’nin şu anda bilinen 3 projesinin hazırlıkları devam ediyor.