Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde saç baş yolduran Seray Kaya, Mahkum’da büyük ters köşe yapıyor!

Kadın dizisinde saç baş yolduran Seray Kaya, Mahkum’da büyük ters köşe yapıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin unutulmaz yapımları arasına giren Kadın dizisinde Özge Özpirinçci büyük beğeni toplamıştı. Başrolde yer almasa da Seray Kaya da Şirin rolüyle Kadın dizisinin sosyal medyada gündemden düşmeyen ismiydi! Dizideki Şirin’den izleyici o kadar nefret ediyordu ki zaman zaman izleyiciler rolle gerçeği karıştırıp Seray Kaya’ya enteresan mesajlar atarak oyuncuyu kızdırıyordu!

Seray Kaya, bu itici ve öfke duyulan rolün altından büyük bir başarıyla çıktı. Öyle ki Şirin karakteriyle çok fazla özdeşleştirildiği için bir başka rolde onu görmek, oyuncunun başarısını takdir edenlerin merakla beklediği bir durum oldu.

Kaya, Kadın dizisinin ardından Kuruluş Osman’da da rol aldı. İzleyiciye güzel bir sürpriz yaparak bu kez dönem işiyle ekrana geldi. Fakat başrollerin ağır bastığı bu dizinin ardından asıl çıkışını Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum ile yapacak gibi görünüyor!

Kadın dizisinde saç baş yolduran Seray Kaya, Mahkum'da büyük ters köşe yapıyor! 9

Zira Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova ile başrolde yer alan Seray Kaya, dizide etkin bir rolde yer alıyor. Üstelik Mahkum’un gidişatına da yön verecek bir karakterle ekranda!

Dizide Onur Tuna’nın oynadığı Savcı Fırat Bulut’un kızı ve eşini öldürdüğü iddiası ile cezaevine gönderilmesi ve hiç bir şey hatırlamaması, hikayenin en can alıcı kısmı. Kimsenin inanmadığı bir kişi olarak Fırat’ı kurtarmak için çabalayacak kişilerin başında da Seray Kaya’nın oynadığı Avukat Cemre Uysal görünüyor.

Kadın dizisinde saç baş yolduran Seray Kaya, Mahkum'da büyük ters köşe yapıyor! 10

Kaya, bu kez iyilerin tarafında! Masum olduğunu söyleyen ama hiç bir kanıt ortaya koyamayan savcıya gönlünü kaptıran avukat rolüyle dizinin öne çıkan isimlerinden.

Seray Kaya, Kadın dizisinden sonra yeni rolünde kilit bir isim gibi duruyor! Bambaşka bir imajla ekrana gelen oyuncu, Şirin’i unutturamasa da en azından farklı bir karakterle izleyiciyi etkileme yolunda ilerliyor.

Dizide birlikte rol alan ve oynadıkları karakterlerin kaderi birbirlerine bağlı olan Onur Tuna ve Seray Kaya’nın sette de çok iyi anlaştıkları instagram paylaşımlarından görülmekte.

Kadın dizisinde saç baş yolduran Seray Kaya, Mahkum'da büyük ters köşe yapıyor! 11