Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu sezonun en iyi performanslarından birisine imza atıyor!

Mert Yazıcıoğlu sezonun en iyi performanslarından birisine imza atıyor!

tarafından ker_def

Kızıl Goncalar isimli Now kanalında yayınlanan dizi projesinde dikkat çeken isimlerden birisi de genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu oldu…

Özgü Namal’ın yıllar sonra yeniden ekrana dönmesini sağlayan dizinin erkek başrolü olarak ise Özcan Deniz’in ne kadar iyi bir tercih olduğunu bölümler ilerledikçe izleyiciler daha da net anlıyor.

Dizide Cüneyd Güneş karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu’nun çok farklı bir rolde yer almasına rağmen başarısı da sosyal medyada konuşulan konulardan birisi oldu.

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Kayıp Şehir isimli dizide dikkat çekmiş ve ardından birbirinden etkili projelerde yer almıştı. Karagül isimli fenomen dizide yine Özcan Deniz ile birlikte aynı sette yer alan Mert Yazıcıoğlu canlandırdığı Baran karakteri ile çok geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Hem dizi hem de sinemada farklı projelerle yeteneklerini ortaya koyan oyuncunun Netflix’te çok izlenen Aşk 101 isimli gençlik dizisinde Sinan karakterini canlandırdığını da hatırlatalım.

Mert Yazıcıoğlu sezonun en iyi performanslarından birisine imza atıyor! 7

Şimdiye kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir kişiliğe bürünen Mert Yazıcıoğlu, rolün hakkını veren bir performans ortaya koyuyor.

Bazı dizi hayranlarına göre genç oyuncu bu sezonun dizilerdeki karakterler noktasında en iyi performanslarından birisine imzasını atıyor.

Böyle dikkat çeken bir rolü kabul etmesi ile cesaret sergilediğini ve çok da iyi yaptığını düşünen hayranları, “Çok doğru bir karar vermiş” diyerek sosyal medyada desteklerini sergiliyor.

Bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden çok farklı birisi olan Cüneyd ile birlikte Mert Yazıcıoğlu, zorlu işlerin altından kalkabileceğini bir kez daha göstermiş oldu.