Ana sayfa Sosyal Medya Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinden sürpriz aşk çıktı!

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinden sürpriz aşk çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanan Bozkır Arslanı Celaleddin adlı dizide partner olan Emre Kıvılcım ile Yulduz Radjabova’nın aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Bozkır Arslanı Celaleddin isimli tarihi dizinin baş rolünde yer alan oyuncu Emre Kıvılcım dizide çok başarılı bir performans sergileyerek Harzemşah devletinin kurucusu olarak tarihte yer alan Celaleddin Harzemşah karakterine hayat verdi.Ancak, ATV’de yayınlanan dizi 13 bölüm sonra yayından kaldırıldı.

Yulduz Radjabova da aynı dizide ‘Kutlu Bike’ karakterine hayat verdi. İkilinin sevgili olduğu Emre Kıvılcım’ın instagram paylaşımıyla ortaya çıktı.Emre Kıvılcım birlikte fotoğraflarını paylaşarak, sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinden sürpriz aşk çıktı! 7

Emre Kıvılcım paylaşımına; ‘İyi ki doğdun sevgilim’ yazdı. Yulduz Radjabova da ‘Teşekkür ederim sevgilim. İyi ki hayatımdasın. Seni seviyorum’ cevabını yazdı.

Emre Kıcılcım’ın sosyal medya paylaşımı İkilinin hayranlarını hem çok şaşırttı hem de çok mutlu etti. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşıma çiftin hayranları tarafından; ‘Maaşallah’, ‘Çok güzelsiniz’, ‘Sizi çok seviyoruz, birlikte yaşlanın’ şeklinde binlerce yorum yapıldı.

Özbekistan doğumlu olan güzel oyuncu 24 yaşına bastı. Taşkent Devlet Sanat Enstitüsü’nden mezun olan oyuncu kamera karşısında ilk defa 2013 yılında vizyona giren Khazon isimli sinema filmiyle geçti. Yulduz Radjabova, sadece Türkiye’de değil Özbekistan’da da tanınmış bir isim.