Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’den Annemizi Saklarken dizisi için stratejik karar!

Star TV’den Annemizi Saklarken dizisi için stratejik karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı nedeniyle birçok dizinin setinde çalışmalar durdu ama Annemizi Saklarken için Star TV, stratejik bir karar aldı… Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 4 bölümü ne yazık ki beklentileri karşılayamadı.

Hikayesi çok farklı olmasına, oyuncu kadrosu da gayet başarılı seçilmesine rağmen Annemizi Saklarken dizisine izleyicilerin ilgisi düşük kaldı. Gelen reytinglerin de sıkıntılı olması sonrasında dizi için Star TV, farklı ve önemli bir karar aldı.

Ocak ayının ilk haftasında televizyon kanalları dizi yayınlamak istemiyor. Bunun nedeni de reklam bütçelerinin oluşturamaması ve gelirlerinin çok düşük olması. Bu nedenle televizyon kanalları her yıl yaptıkları gibi Ocak ayının başlarında yüksek bütçeli dizilerin yeni bölümlerini yayınlamıyor.

Star TV ise stratejik bir karar alarak Annemizi Saklarken dizisinin beşinci yeni bölümünü 5 Ocak Çarşamba akşamı ekrana getireceğini duyurdu. Bu kararın alınmasının altında dizinin düşük gelen reytinglerini artırmak için rakiplerin olmadığı bir ortamda izleyicileri kazanma isteği yatıyor.

Eğer Star TV’nin planı gerçekleşir ise Çarşamba akşamı Annemizi Saklarken dizisinin beşinci bölümünün reytinglerde yükseliş sergilemesi gerekir. Eğer izleyiciler diziyi fark ederse bu güzel bir gelişme olacak. Ancak reytingler ilk 4 bölümdeki benzer oranlarda gelirse kanal yönetimi için devam etme ile final yapma arasında bir karar durumu oluşacaktır.

İşte Annemizi Saklarken dizisinin beşinci yeni bölümünden yeni fragman: